Kärleksmums.. inte som mammas dock..

Tänk att de ska vara så himla enkelt och fastna vi den här burken.. helt otroligt.. Just nu väldigt trött, lite sömn senaste veckan och känner mig lite seg, men våga vägra sova middag idag.. Så ja baka lite ist.. resultatet är inte klart än då ja väntar på att de ska svalna men ja de blir väl som vanligt närja ska baka.. katastrof.. men hoppas fortfarande såklart..

Man får baka i långkalsonger va?

Borde hänga tvätten oxå så kläderna är torra till imorn då de åter står jobb på schema, just nu är ja väldigt glad över att ja jobbar många dagar då ja slipper öppna den där boxen me känslor och känna efter..

Tänk att de ska vara så svårt ibland och tänka över saker och ting.. suck.. hjärnan slår tilt tilt tror ja.. Och på toppen av de så är de jättemycket nytt på jobbet som ja lära in mig så de blir lite lätt rörigt.. de är lite mycket just nu, men inget som ja inte överlever och inget som ja inte tar mig igenom för hur ja än vrider och vänder de så är ja fortfarande helt övertygad om att 2010 kommer bli ett superbra år.. Tro de eller ej..

Allt handlar väl egentligen om positiv inställning och ja håller på och letar lite dag för dag efter den och sakta men säkert så dyker de ibland oväntade positiva tankar i mitt huvud som ja är glad för.. just nu får man vara väldigt glad över minsta lilla som får en och tänka någelunda positivt..

Tillbaka till köket och ta hand om disken, kanske fixa till kakan och ev. fundera ut om ja verkligen behöver äta middag idag eller inte, och de tror ja att ja behöver..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0