En väldigt bra dag.. :)

Idag känns de som ja har vunnit på lotto faktiskt :) En himla bra dag idag :) Först åkte ja ju och åt lunch me min kära sambo, vilket var himla trevligt, skönt och få se honom lite dagtid :) Sen efter lunchen åkte vi och titta lite på bilar.. Har ju pratat om att ja behöver ha en ny bil, då ja behöver en som inte drar så mkt bensin.. Vi hitta ingen i Falun så ja åkte till Plantagen, och titta lite, önska mig en större plänbok, och hde velat ha två hibiskus.. men men en annan gång.. ja spar.. haha :) Påväg hem efter ha stuckit mig på en minikaktus och inhandlat mig en glass, så ringde min sambo och sa att ja skulle åka till blge och titta på en bil.. så ja åkte runt Falun och styrde mot blge.. Väl där titta ja lite, ja har inte nån koll på bilar, men de här blir säkert bra :) Han hade hittat en liten blålila bil åt mig, som är en perfekt bil och pendal i, en -99, har aldrig sett modellen me taket förr, men de blir säkert bra, och vi provkörde och sen gick vi in, prata lite och skrev på papper, helt plötsligt sådär bara.. Så nu är ja ägare av en Polo OpenAir, får hämta den på fredag.. massa tusen fattigare, men en liten vettig bil rikare :) Stannade på Kupolen och fika lite, och sen begav ja mig hemåt, efter att ha hälsat på min fina vän :) Väl hemma så gick ja till postlådan och de visa sig att ja fått deklarationen, ja kände knappt hjärta slå, och ja tordes nästan inte titta, men då sambon bad mig titta först och han sen, så me glädjande besked kan ja säga att ja fick tillbaka, och ganska mycket, dock inte i bilklassens tusenlappar, men en bit iaf, så nu blir de utlandsresa alla gånger i höst :D Känns som om hela dagen har varit perfekt i stort sett, och ja de kommer väl ett bakslag, men just nu njuter ja bara av att de känns himla bra :)

Sa igår att denna vecka skulle gå fort och att de snart skulle vara fredag, och ja snart så är de fredag :) Då får ja hämta min bil oxå.. spännande.. :)

Har snart kollat klart nionde säsongen av vänner, bara en sida kvar, så dags att beställa hem sista säsongen, men nu får ja nog lugna mig me lite utgifter ett tag, då ja fick en ny ett bra tag framöver.. :) Men de känns bra, och ja får en bil som är vettig och som är min, och ja har lagt ner lite pengar på, känns bra :)

Upp tidigt imorn, så sova nu..

Mia.

Tackar för en trevlig helg!

Min största fundering just nu är; När kommer deklarationen?? Ja ja vet de låter konstigt, men ja vill ju veta om ja får tillbaka massa pengar, troligtvis inte, eller om ja måste betala massa.. antagligen.. De är nog mest bara för att ja ska veta hur ja ska planera öhh.. ja planera sommaren eller nått sånt.. :) Kanske rent av se om man kan spendera massa pengar nu.. haha..

Helgen som var, var kanon, verkligen! :) Jag var hos en vän, och vi satt och drack hos henne först, sen var vi ut på bygatan och åt, himla gott, de var ja och mina två vänner :) Så vi satt kvar på restaurangen ett bra tag och sen gick vi vidare ut, där var de kö(!) kors i taket :) så vi stod en liten stund, sen när vi kom in så hade vi verkligen jättetrevligt, hela kvällen var perfekt! :) Träffade en gammal kompis, som ja inte sertt på hur länge som helst, de var trevligt, visa sig att han flyttat hem igen, så de var ju trevligt och höra :) så hoppas att vi kan ta en fika och kackla lite och ta igen va som har hänt :) ser framemot.. Sov iaf över hos min vän, som är så himla snäll som låter mig sova över där, hon är en ängel :)  Vi åt rostade mackor mitt i natten precis som vanligt, som vi brukar när vi sovit över och kackla massa, eftersom man ställde om kl blev de ju rätt sent, men de var så himla trevligt, och sen dagen efter tog vi en lunch på de lokala fiket, och satt mest och degade i soffarn.. när kl började närma sig sju, åkte ja hemåt och tillbaka till vardagen igen..

Tack för en trevlig helg!

Nej, nu tror ja att de blir och göra mig iordning ska åka och äta lunch me min samob, som inte händer alltför ofta just nu, så de ska bli himla trevligt, ska se vad han jobbar me oxå på bussen, så de blir kul, trevligt och kunna träffa honom och kunna hinna ta en lucnh ihop :) puss älskling!

Jaha..

Mia.

känsligt just nu.. tydligen..

Trött jättetrött.. men vill ta mig igenom Brothers and Sisters.. Får se hur länge ögenen vill..

Idag har varit en lugn dag, var till bästaste frisören idag och fixa håret, välbehövligt kan ja verkligen säga.. :) Blev bra, är nöjd som vanligt :) Måste fixa nån hårprodukt som gör så att håret stannar så som man vill hela dagen, vilket verkar vara omöjligt.. Men när ja får prova lite saltvattensspray så kanske de blir bättre, de funkar ju utomlands, så varför inte, ja satsar stenhårt på den produkten :)

Imorn är de våffeldagen så ni vet, för allmän information..

Jaha då har ja i stort sett gråtit mig igenom hela programmet.. Förstår inte att ja är så himla känslig för allt just nu(?!) Antar att de är den veckan eller nått, fast om ja inte missminner mig så var de för en vecka sen.. Nått är de iaf, för ja är extremt känslig mot allt.. Men de går över hoppas ja, snart.. :P :)

Tackar min vän för trevligt sällskap idag på dagen :)

Nej nu är kl alldeles för mycket dags och sova och vara utvilad till imorn..

Mia.

Nere..

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, sluta tidigt idag, skönt..

Dessvärre orkar ja inte göra nått idag heller, så ja ska sova en sväng på soffan då ja har sovit himla dåligt inatt..

Sitter och lyssnar på en låt som ja just nu känner att den stämmningen har ja i huvudet.. 9 Crimes, med Damien Rice eller om låten bara heter Crimes.. Nu blev ja osäker.. Men ni som hört den förstår ju hur ja menar iaf.. inte direkt jordens positivaste låt, men ändå de är så mitt huvud känner.. Lång suck..

Ärligt talat så orkar ja nog inte skriva en enda rad till och känner faktiskt mest bara för att lägga mig ner och dö ett tag..

Skriver väl kanske en rad ikväll..

Mia.

***..-!#**¨¨+_

Hur många svordomar finns de på svenska? hmm... ingen aning, men ja sa de tyst för mig själv i huvudet idag när ja kom hem från jobbet iaf.. ssssuuuccckkk... Ja mitt psyke är verkligen på gränsen nu.. känner att de verkligen ger upp minut för minut, de håller på o gå in i nån vägg eller så.. ja lovar.. Tar tag i de där imorn.. ständig fras tror ja.. men men..

Borde gå o lägga mig nyss, me tanke på att ja börjar aptidigt imorn, men ja vill dricka en kopp the först och varva ner, imorn är de ju trots allt kortdag, så då är de lite ok om man är lite trött.. vilket ja antagligen skulle vart iaf.. :P

Jobbet gick bra iaf.. tycker inte man hinner me nått på söndagarna, att tiden går så himla fort.. men de gick bra :)

Ja, inge nytt på fronten iaf.. allt är ungefär som vanligt, förutom att de vräker ner snö.. suck.. ja trodde verkligen att våren var på väg..  Men de är sant, de måste vara lite dåligt för att de ska vara bra..

Min vän sa något jättebra på msn idag, tack kära du! De fick mig och förstå och lite perspektiv på min vardag..

Time to sleep..

Mia.

Smått irriterad..

Idag är ja lite småirriterad känner ja.. Fullt ös och fullt hus kändes de som när ja vakna.. Ibland vill man faktiskt bara ha lite lugn och ro, och inte folk här de första som händer på morgonen, så ja stannade vackert kvar i sängen en stund, men de är ju så himla skönt och sova oxå :)

De andra åkte iväg till morfar, men ja kände faktiskt för att ta de lugnt såhär innan jobbet.. Kände inte för att slängas som en vante hit och dit idag, utan bara ta de lugnt jättelugnt innan ja börja jobba.. Nu börjar ja iofs inte förns halv fyra men ändå..

Igår var en riktgit trevlig kväll tycker ja, även fast de andra sov, så satt ja me en vän på msn hela kvällen och tittade bara på bra tv, vi halv tolv kvart i tolv orka ja inte längre och kasta in handduken, somna i stort sett på engång, ibland gör de underverk att dricka nån cider.. :) de var som om någon slog mig i huvudet och sen sov ja..

Ja orkar verkligen inte göra nått åt hemmet idag heller.. ja orkar verkligen inet fixa och dona precis hela tiden, och vi är ju ändå två vuxna som bor här så de är ju bådas ansvar.. men ja antar att ja tar på mig rollen mer, men nu orkar ja verkligen inte längre.. im sorry, ja ger upp..De får se ut som de gör helt enkelt, ja får släppa greppet lite, även om de går mig hundra gånger på nerverna att de fktiskt ser ut som de gör ibland, och mitt psyke fixar inte de tyvärr ja vill ju ha ordning och reda och inte massa saker exakt över allt..

Så då har ja avreagerat mig lite över de, känns bra.. vet inte om de hjälper så mycket, men ändå..

Har en annan sak som ja skulle vilja ventilera mig över oxå, men de tar ja inte här, farlig mark..

Jaha, känner min axel idag iaf, så de är ju bra, trodde den skulle var död efter Bowlingen igår, men icke... :) Blir nog och ta de lugnt nästa helg oxå som de ser ut, då de inte verkade vara sån bra helg och planera in saker på..

Nej, nu ska ja ta och ta en långdusch och göra mig iordning..

Mia.

Robinson 2009

Har precis sett klart Robinson 2009.. Ja älskade de programmet förr och satt som klistrad åtta på kvällarna när de sändes.. Idag, ja de är tio(!) år sedan konstaterade vi som de började och ja, sammanfattning så ja, de håller ju Robinsonanda och laget hittar ju sina pakter och gäng på första dagen i princip.. Skillnaden i år är att de inte får tillgång till nått, utom eld och en macheté.. Så mat får de leta själva.. Kan vara svårt när man kanske inte har nån koll på vad som är ok och äta och inte ok.. Man bildar ju sig ganska fort en uppfattning om vem man inte tycker om och vilka man gillar.. Den där Kerstin kan ja säga åkte ut och ja gilla inte henne från första stund.. Så de känns ju skönt, de är nu upp till nästa program och hitta ett nytt  "objekt" som man inte gillar.. De som är mest facinerande är att efter bara en dag så är de inte många som gjort ett enda försök till att hitta nått att äta och de gnälls massor över att de är de "värsta" de har varit med om..  Ja säger inte att ja skulle fixa de bättre, man vet ju hur man blir när man inte får mat, men och andra sidan, de måste ju försöka innan de säger att de är de "värsta" som hänt, då säger ja bara lycka till och vänta sådär fyra fem dagar så får ni se hur ni mår då..

Robinson 2009 är ett program som ja antagligen kommer sitta som klistrad framför tvn själv varje vecka.. För att ja själv ett år sökte till de där, och ser de som en himla utmaning, men de som skiljer är att nu känns de lite mer på riktigt, lite mer på "liv och död".. Nackdelen me programmet är ju hon som är programledare, Linda(?) och ja tycker inte riktigt att hon pssar i mina ögon som programledare, men ja hoppas att den tanken ändras.. Den tanken som slår mig är att om några veckor kommer de som är kvar se ut som pinnar.. men ja antar att de kommer ganska snart komma och hitta mat på nått sätt.. och man kan inte bara undersöka en ö, på några meters avstånd, man bör ta en promenad och se va man kan hitta, ja skulle dock hålla mig bort från konstiga fiskar och ödlor och ormar.. Nästa tanke som slår mig är att gud, inte borsta tänderna på 7 veckor.. De vet ja däremot inte om ja skulle fixa i längden..

Lång "krönika" om nya Robinson 2009, men och andra sidan, ett program som körts förr och kommer igen, klart man måste undersöka de och analysera och utvärdera de programmet då..

Jaha, efter att har intagit två hela cider, en liten ny favorit faktiskt, xider Jasmine och Peach, och sitter och funderar om ja faktiskt ska dricka en till innan ja tar och intar sängläge, vilket känns som ett bra val efter denna dag.. :) Möjligtvis att de går någon bra film, känns skönt och ta en lugn lördag me två söta familjemedlemmar sovandes brevid mig, och kanske kan planera in en utgång nästa helg, då sambon åker och åker lite skoter.. Bara för att man är ledig en lördagkväll så behöver man ju inte inta mängder av alkohol och ut och röja, ja har ju bevis på att soffläge funkar oxå.. Men va säger ni tjejer om nästa helg? Känns de som en bra plan?

Jaha.. ja de var väl den helgen.. antar ja.. blir jobba imorn på affären på kvällen, och sen är de åter måndag igen, och ja längtar massor till på tisdag, då ja ska till bästa frisören och fixa mitt hår :)

Nej, färdigskrivet för idag tror ja, tack iaf för en trevlig dag :)

Mia.

Bowla..

Haft en lugn men trevlig dag.. Bowlat och ja ja vann.. eller nej de gjorde ja inte, men ja hade trevligt iaf.. Sen blev de lite lyxig lunch med trevligt sällskap.. Trevligt helt enkelt.. :) Sen blev de Falun och shoppa lite mat, och nu sitter ja här.. Väldigt snabb sammanfattning av dagen :) Men ja har haft trevligt iaf..

Nu blir de väl och dricka en cider, äta lite tacos och sen blir de lugnt.. Ska se premiären av Robinsson tänkte ja... Skönt me en lugn helg, men skulle gärna ta emot lite främmande.. Men, de får bli mys i soffan förhoppningsvis ist, och de är alltid trevligt :)

Mia.

Äntligen helg...

Äntligen helg... som ja längtat, eller hur var de nu då? :) Nej men de är ju alltid skönt me helg och fredagar är ju alltid fredagar.. Dagen sprang iväg idag på jobbet och vips så var klockan halv nio.. Skönt när tiden går så himla fort så man inte tänker på va kl är, de är de som är så skönt me fredagar.. :) Sitter i soffan nu och min sambo och en av hans vänner spelar ps2 jag har gjort morötter och dipp och bara sitter i mina mjukbyxor och tar de lugnt, riktigt skönt :) Ser verkligen framemot imorn med bowlingen jag ska verkligen kick some ass.. haha.. :) eller hur var de där nu igen? Sen får vi väl se va som händer på kvällen, en vän skickade mess och fråga om ja hade någon plan, känner ett starkt sug efter lite vin och bara sitta och prata ev. gå ut.. men de lär väl inte bli utgång, antagligen för trött för de.. Men de vore trevligt me lite sällskap lite och dricka och bara kackla lite skit.. vi har ju barn denna vecka så då brular de ju för de mesta bli jättelugnt..

Pratade me min mamma idag, var inte igår, alltid kul och prata me dem, och ventilera lite och prata om funderingar och sånt.. :)

Nej tror ja starkt har åkt på virus på min dator.. den vill inte som ha vill.. ska se hur ja kan lösa problemet.. tror ja vet ett programm som är lite av roten till de hela.. vi får väl se om den har kryat på sig lite till imorn..

Mia.

skön dag..

Man kan verkligen bli galen för mindre ibland.. :P

De står världens största godisskål i skåpet, och ja är så himla sugen.. men han måste gå och lägga sig först, för ja vet att annars vill han oxå ha.. så snart så.. :)

Har haft en bra dag idag, träffade några vänner och bara lallat.. skönt de me ibland, imorn blir de tillbaka till jobbet igen, skönt faktiskt, trivs så himla bra där :)

Fick en till lampskärm idag, så nu är de lampor i alla tre fönstren, tack tjejen för att du kunde handla åt mig på IKEA :) snart kan vi väl åka dit :) De är väl iofs inget ja behöver där, men alltid trevligt.. Ska försöka få ihop lite pengar bara så man kan handla massor, blev ju rätt dyrt sist.. :P men men de brukar bli så.. ja har ju nytta av allt ja köpt iaf..

Ok, idag började tydligen SM slutspel i hockey, jippie, ja är så himla glad över de.. verkligen! NOT...

Nehej, lite godis och mys ikväll som bra avslut på tre lediga dagar.. :)

Mia.

vår.. :D

Så himla fint väder ute! och ja sitter inne framför datorn haha.. :) men ja orkar inte riktigt idag känner ja... trött och lite hängig.. Men ja ska snart.. bara dricka en kopp the och sen så.. Ska försöka ringa mamma och höra om hon vet om blommor klarar sig och planteras ute nu, eller så chansar ja bara helt enkelt :)

Såg kl alldeles nyss och inser att ja fortfarande inte gjort något och att kl är snart halv ett(!) blir inte mycket gjort denna dag känner ja.. :) men o andra sidan som min vän sa, man behöver faktiskt inte göra massa när man är ledig, man kan bara vara oxå :) så ja, ja antar att ja bara är..

Ja är lite lessen över en sak idag, men de är inte så mycket att göra åt, de är som de är..

Annars, ja ja tror faktiskt att allt är bra, de är fortfarande lite deppigt och lite hängigt, men ändå så tycks de som att de känns lite bättre, och att de kommer komma lite mer positiva tider nu :) Vilket kan behövas efter den här bokstavligt tunga vintern som har varit.. helt galet.. men nu tycker ja att de börjar lösa upp sig rätt bra och allt känns som om de kommer bli bra :)

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck.. var längesen nu, men ja kände att de var dags igen.. Hela förra året var ju galet mycket Winnerbäck :) men de var ett trevligt år, ja kan nog inte sammanfatta de bättre, ja hade verkligen trevligt, och fastän att de kändes som om de var galet mycket så tog man sig igenom den där sommaren, och allt var helt galet, de lugnade ner sig till hösten, men då blev ju allt som de blev ist.. att allt går galet och snett samtidigt, vilka sammanträffanden.. Men nu så.. inge ont som inte har något gott me sig, eller hur var de där egentligen?? :)

Nu känns de som om de är ett bra tillfälle att plocka fram skinnjackan och mina skor som ja längtat galet mycket efter och bara gå ut och njuta av solen, och njuta lite av livet, att de faktiskt kan vara riktigt härligt och bra ibland!

Mia.

Dåligt!

Så dålig stil.. så himla dålig stil, ja vet inte va ja ska säga just nu, men sjukt besviken, men ja har ju misstänkt de ett tag och fick svar idag så.. Dåligt

Sambon min kom hem tidigare idag så vi var ut och gick en sväng, så himla skönt väder, märks att våren är på väg, sagt de förr ja vet, men de känns.. Han var lite understimulerad så en promenad var va vi behövde.. Dagen som sig har ju gått över förväntan och ja kan själv :) nöjd av dagens resultat, tack ( beröm till mig själv :) )

Hockey på tv just nu.. så mina programm får vänta till en annan dag.. men men idag känns de som att de kvittar.. är alldeles för trött.. har ju varit ute nästan hela dagen så de känns, satt ju ute och läste när han sov, och ja är klar me boken, började idag, impad över min läsningsförmåga, boken är slut.. aldrig hänt förr.. den heter familjens projektledare säger upp sig.. ena halvan blev ja arg för att ja kände igen mig så mycket, och andra halvan satt ja och smålog, för de är så typiskt.. Så typiskt karlar på nått sätt.. man känner igen sig iaf och en bok att rekommendera :)

Jaha, har ja avreagerat mig över lite idag.. dåligt säger ja bara och drar min slutsats att de var som ja misstänkte, och nu är ja helt enkelt rädd.. och håller munnen stängd för är de som ja befarar då är de inte alls bra.. Dåligt..

Mia.

ps, om Izzie går och dör idag i Greys kan någon skriva en kommentar om de så ja vet.. lär ju hålla mig lite uppdaterad.

bok..

Jag läser just nu en bok, och blir bara mer och mer irriterad på innehållet, för att ja vet att de är exakt så de är..

Fin dag..

Jaha, dagen flyter på rätt bra, min telefon är dock lite knäpp, eller om de är nätet ja vet inte.. Vi har vart o åkt bob och ute på gården, nyss ätit lunch och nu är d emiddagssovning som gäller, så ja tänkte snart göra mig en kopp teh och sätta mig ute och läsa en bok, verkar som en himla bra ide.. himla lust och åk aoch köpa lite pärlhyacinter och påskliljor och lite annat sånt och plantera ute, men rädd för att de är lite för tidigt, men hitta en rabatt i trädgården där nått spännande håller på och växer upp, undra om de är hyacinter eller om de möjligtvis kan vara tulpaner.. hoppas på de sistnämnda! :)

Nu börjar de verkligen kännas som om våren äntligen snart är här, känns i kroppen och i luften, skönt, verkligen, vintern är så mörk och tråkig.. har funderat ut ett bra ställe, hoppas ja för att plantera en tomatplanta oxå, så nu ska de snart vara i full gång, äntligen kan man snart köpa penséer! :D Men några veckor till, sen så..

Ska ta reda på de sista från lunchen och ev. slänga i en tvätt.. men de sista tror ja att ja hoppar faktiskt..

Mia.

Hemma..

Hemma och vabbar idag, hela dagen då sambon måste jobba.. Får väl se hur de går, men hoppas inte att de ska vara nått problem, vill försöka fixa allt själv oxå utan hjälp, mest bara för att bevisa för mig själv att ja faktiskt kan..

Vet inte riktigt va vi ska göra idag, men antar att de blir och göra oss iordning och sen gå ut och leka fram till lunch.. hoppas de går och göra snögubbar bara.. men tveksamt då tempraturen inte verkar vara snöbollsväder..

Nej, nu ska ja ta och sysselsätta oss me nått..

Ha en bra dag, önska mig lycka till.

Mia.

orkeslös..

Har precis varit ute och gått en halvtimme, skönt.. de har ju varit så himla bra väder ute idag, men ändå så har ja nästan bara varit inne.. skruvat, men nu tog ja mig lite tid och gick ut en sväng.. De blåste dock massor, men skönt me luft..

Har haft besök två gånger idag, trevligt :) alltid kul när mina vänner kommer och hälsar på en sväng :)

Läste min blogg igår, från början.. Jag hade totalt glömt bort att den 17 maj förra året kom de TRE(!) decimeter snö.. Sjukt va fort året som varit gått sjukt fort.. Har glömt bort att ja mådde apa typ hela sommaren, jobbade arslet av mig och satt ute och drack extremt sur men ändå god smootie till frukost och bara njöt av livet, ja gick upp (då) alldeles för tidigt sov över här och åkte hem tidigt på morgonen, ja var helt salig över den karl ja har och livet var helt underbart.. Jag var helt enkelt lycklig, fastän ja jobbade massa nätter, jobbade massa extrapass och vet egentligen inte hur ja lyckades ta mig igenom sommaren om ja ska vara ärlig.. Nu sitter ja och tänker på hur ja har de nu och hur ja känner, och hur sommaren kommer att se ut.. Ska ja vara ärlig, så mår ja inte alls hundra just nu, livet känns inte underbart och massa rosa moln, ja mår helt enkelt inte så bra, känner mig deppad, och tänker extremt mycket, ingen aning om hur sommaren kommer och se ut, och ja vet inte hur veckorna kommer sluta.. Jag har gett upp för tillfället att göra nått hemma för att ja inte orkar helt enkelt.. Ja vet inte va riktigt som är felet heller så ja vet inte var ja ska börja me och rätta till de.. men som sagt allt kan inte vara rosa fluff och bra hela tiden heller så.. Känner bara ja..

Vet inte riktigt hur ja ska få tillbaka orken bara..

Jaha, en kopp the kanske och en macka... blev ju tidig middag idag så inte konstigt om ja känner mig hungrig.. borde nog oxå ta en dusch men ja vet inte om ja orkar..

Idag blir de desperata hemmafruarna och bara slappa.. ledig imorn me, då blir de ev. vab.

Mia.

Will Smith..

Har precis sett Will Smiths senaste film och fält en tår.. Vill ju inte avslöja slutet för er som möjligtvis vill se filmen, de vore ju inte rätt.. Men den var bra iaf..

Har konstaterat att ja har en liten sväng av feber, men ja tror dock de är kroppens sätt och säga att ja behöver verkligen sova.. Så ja antar att de är dags och lyssna på kroppen för idag och faktiskt gå och lägga sig..

Får besök imorn iaf, åtminstone av en person, få se om de andra två kommer oxå, de vore sjukt trevligt för de är alltid trevligt me besök..

Nej gonatt..

Mia.

lee..

Orka.. ja säger bara de.. orka..

men men..

jaha, idag fick ja jobba över, blev ingen kortdag, men de är bra, behöver ju timmarna alla gånger... ledig nu i tre dagar, så de känns skönt, på ett sätt, vet inte bara va ja ska göra, tänker nog inte ägna mig åt nått här hemma iaf.. möjligtvis plantera nån blomma ute.. möjligtvis.. men vi får se hur ja känner och va ja får lust till..

Beställde tid för håret idag, är på tiden igen.. och ja fick en om en vecka så de ska bli skönt, min lugg retar gallfeber på mig ibland, men men den kommer inte undan, idag var ja nästan på väg och klippa av den rakt själv haha, men ja får klara mig som de är i en vecka ska leta på några riktigt bra hårnålar om ja har några så den kommer bort lite.. 

Min plan var ju egentligen och åka hem till mina föräldrar nu dessa dagar när ja är ledig, men ja vet inte om ja orkar de heller.. kanske bara sova bort dagarna..

Min kropp känns idag iaf, efter gårdagens aktiviteter, men de var ju så himla kul så de är de lätt värt, kanske ska ta en dag i bjursbacken? får se, de vore himla skoj iaf.. fast de var ju de där me skidor och så, och sen kanske man vill ha lite sällskap.. hmm.. jaja får se hur de blir oxå..

Berätta ja om mitt äventyr i lördags me biltvätten? hmm.. ja tror inte de.. kände mig iaf som en av sveriges värsta bilförare, ingen aning hur en sån där funkar.. hitta inte ens knappen till var man skulle öppna portarna, och sen stod ja där och funderade ett tag, efter att den sprutat ner bilen en vända, kom ja på att ja kunde stänga dörren till väntrummet, haha tyckte de kändes lite konstigt om man skulle sitta där och vänta och dra in den luften.. verkar ju inte hälsosamt.. 

Har en känsla i kroppen..

.................

Jaha, får se om ja får besök imorn, vore ju himla trevligt.. :) Ni är så välkomna så!..

De här kan i vilket fall som helst bli en väldigt bra vecka eller väldigt spännande vecka, eller helt enkelt tråkig vi får se, hoppas på de första..

Mia. 

Slalom..

Har varit och åkt galet mycket skidor :) och skärtlapp.. ja ja är ju inte fyra längre utan 20 nånting, eller som hon sa närmre 30.. haha hennes ord är så snälla ibland.. :) Nu när ja har kommit hem så har ja druckit varm choklad och ätit polarkaka med ost, mums :) Perfekt efter ett tag i backen :)

Nu sitter ja och kollar på saningens ögonblick.. man mår ju lite halvdåligt över frågorna tycker liksom synd om de som är me, men har man gett sig in i leken så får man den tåla..

Kortdag imorn, men ska ändå ta och gå och lägga mig alldeles strax då ja börjar jobba tidigt.. men ja har lärt mig att man behöver sömn för att orka..

Nej, kastar in handduken, tackar alla mina vänner ja träffat idag för en trevlig dag!

Mia.

ps, kommer nog ha ont som bara den i kroppen imorn efter idag.. :P

Skidor

Jaha, sitter vi köksbordet och funderar, grabbarna, då menar ja fler än min sambo :) sitter och kollar hockey... Funderar på om ja ska ta och åka till Falun och åka lite Slalom när urgulliga fröken fixat skidor pjäxor och hela faderullan.. hmm.. De skulle ju vara sanslöst kul :) så ja tror faktiskt ja ska ta och hoppa i täckbyxorna och åka när ja ändå har möjlighet.. :)

Jaha, träffa min söta vän idag och vi tog en riktig långfika ihop, var alldeles för länge sen, sen blev de en tur på affären och vi kackla massor :) de var skönt var längesen vi sågs, och ja ser verkligen framemot nästa helg då de förhoppningsvis blir Bowling, vilket ska bli urkul :)

Nej hör ni hur ja riktigt skyndar mig till hallen och byter om, för här ska de åkas skidor :D

Mia.

tack för en trevlig kväll! :)

Sometimes life is kind of crazy...

Jahapp... Var hemma hos en vännina igår och såg den omtalade schlagern.. Drack vin, åt lite gott och bara mös och hade de toppen, var hur trevligt som helst, och i slutändan så är ja himla glad att ja åkte hem och inte gick ut, behövdes inte, allt var toppen där :) Tack! GULD värt att man kan vara med sina vänner en lördagkväll och inte behöva jobba.. :)

Vi satt och pratade vi frukost idag ja och min sambo, och vissa saker som ja inte alls tänkte innan ja flytta dök upp, och vissa saker är märkliga.. Ja önskar att ja kunde skriva här och förklara, men o no, de är farlig mark... Men ja har iaf märkt vissa saker och tycker de är för himla tråkigt...Men men de är väl så de är.. inte mycket och göra åt..

Men nu vet ja iaf, och de känns ju bra.. eller ja...

Tycker låten som vann var helt ok, annorlunda, och ja tror att de kan gå hem i alla andra konstiga länder.. haha vissa länder fattar ju iaf va hon sjunger, vi svenskar har inte en blekaste aning, om man inte kan franska så klart..

Fick skjuts hem igår, de tackar ja så himla mycket för, GULD värt tjejen! Tack för pratstunden :) även om man var lite slirig, men vaddå ja drack ju faktiskt lite granni igår, och me tanke på hur ofta de händer, är de inte så konstigt :) Men tack! hoppas de gick bra och köra tillbaka..

Idag ska ja träffa en annan vän och fika lite, vilket ska bli nice, var så himla längesen vi sågs, så antar att de kan bli en liten långfika idag! :) Synd bara att min sambo hade planerat att ja skulle åkt me och åka skoter, och de händer ju inte så ofta, så de hade varit hur kul som helst, men hoppas på att de händer snart igen! :)

Om man skulle ta och plocka undan frukosten kanske och göra en till kopp the och sen göra nått vettigt, låter som ett bra upplägg på dagen!.. Ska bara skicka iväg ett litet mail först så ja får lite svar på en del saker..

Mia.

Mina vänner!

Jävla skitvecka helt enkelt.. ja är så less på de här nu, och hockeyn gör ju absolut inte saken bättre..

Visst vi har två tvapparater, men de spelar ingen roll när man bara kan titta på en kanal.. och de är ju hockey på tv varenda dag just nu.. och dessutom håller de på över mina programm som ja vill se.. tror ja ska hälsa på nån hädanefter just när ja vill se program.. Kan väl inte vara så svårt och missa sista minutrerna av de? Nästa vecka hoppas ja verkligen inte att de är lika mycket.. då blir ja knäpp helt enkelt..

Har funderat lite nu, och resonerat me mig själv, och ska börja ta tag i mig själv.. Snart..

Ja är så nära och inhandla mina vänner  de små blå, funderar starkt på om ja ska börja igen, ibland känns de som om de underlättar..

Är just nu bara mest less och förbannad, hoppas att de känns bättre imorn, att diskmaskinen är urplockad och tvätten tvättad och hängd.. får väl se..

Fan att de ska vara så himla svårt ibland då! Förlåt för alla mina svordommar idag..

Mia är så j**vla less på hockeyn och att de måste visa den så att de inte hinner sluta till nio, sen funderar hon vidare..

Ska börja lägga upp twitters här på mina blogginlägg..

De fanns nån som sa att de är patetiskt och vräcka ur sig saker på bloggen, men om man går in och läser på blogg.se kontaktsida, kan man läsa definitionen av vad en blogg är, så kanske ska göra de..

Tackar min vän för fika idag, var trevligt och ses och kackla lite och hoppas verkligen att de blir snart igen.

Till alla mina vänner, ja har separationsångest från er, och ja saknar er massor, ni har varit en stor del av min vardag varje dag, och helt plötsligt inte alls lika mycket.. Tro mig de känns, och de kanske inte är lätt och förstå, men de är ju inte så lätt att förklara heller..

Kanske ska ta och förklara hur de känns att ha flyttat nu när ja har kommit in i de lite mer.. Alla gånger är de inte lätt att gå från ensam till ett samboliv, som dessutom varannan vecka innebär ett litet barn, från att ha levt i sin egna lilla värld och gjort som man vill hela tiden, är de varannan vecka två viljor som ska igenom och varannan vecka tre.. tro mig de blir lite lätt konflikter ibland, men antar att de är så de är, de är väl de som kallas livet.. :P Ja trivs bra i huset, och me min sambo och hans son, vi har väl smått börjat komma iordning, men de finns saker kvar att ta reda på, och man behöver kompromissa ibland, vilket ja försöker mitt yttersta me, och ja tycker ja lyckas ganska bra oftast.. När vardagen flyter på och inge oväntat händer så är allt super, men ja har separationsångest från min underbara lägenhet som ja trivdes så himla bra me, mina vänner som är min familj då de har stått mig nära flera år, då man inte har sina egna föräldrar så blir de lätt så, och absolut inte nått fel me de..
Att flytta till ett nytt ställe där man inte känner nån är som att börja gymnasiet på annan ort igen, man känner ingen och man vet inte riktigt hur man ska börja, skillnaden är att i en skola måste man umgås me en grupp människor på dagarna och tillslut så finner man vänskapen, här vet ja helt ärligt inte var ja ska börja.. ska ja ställa mig på gatan me en skylt som säger the, någon? Haha, ja ja vet så kan man inte göra, men ja vet inte hur ja ska börja riktigt, de är svårt, de är inte alltid lätt och komma in i ett nytt samhälle, min vännina berätta för mig idag att de tar ungefär tre generationer innan man kommer in i en by, vilket betyder att ja kommer typ vara död innan de händer.. hmm.. ja hoppas inte.. Ja bor här och ja trivs hur bra som helst, men ibland önska ja att de gick en buss till LSD, så ja inte kände mig så instängd ibland.. De är svårt att sluta me saker man är van me, tillexempel godis, eller något annat som man är fast me, och helt plötsligt ska man sluta tvärt, ungefär så känns de ibland och abstinensbesvär uppstår.. Nu har ja ju sån tur i vilket fall som helst att ja har körkort och tillgång till bil, vilket gör de ju så mycket lättare att träffa mina vänner..

Så de är inte alltid så himla lätt alla gånger, men ja tar mig igenom de, och hoppas på att runt hörnet kanske en ny vänskap väntar som ja kan ta en kopp the me och att ja får tillbaka lite av mitt gamla liv, för de är svårt att släppa något som man trivs me, och helt plötsligt börja ett helt nytt liv..

Lessen om ja sårar någon me de ja skriver, men ja ville bara få de ur systemet, och kanske om ja alla gånger inte är hundra på humör, eller när ja är lite nerstämd, så kanske ni förstår att ja tar mig ur något gammalt och börjar nått nytt, och ibland måste man må dåligt för att må bättre.. Men ja klagar inte över de, ja försöker bara komma fram till en metod som avslutar mitt "sörjande" för de är ju de man skulle kunna kalla de, och gör de andra så mycket bättre och lättare..

Ja, ja vet inte mer va ja ska skriva.. men ibland är de inte lätt att vara stor.. och ibland behöver man hjälp, stöd och bara gråta en sväng, ibland så funkar de inte och ibland så gör de de..

De enda ja egentligen vill säga är att ja ofta saknar mina vänner, och de är man helt tillåten till och göra.. ibland har inte ja heller massa rosa fluffmoln, men skillnaden är att ja kan erkänna när de är dåligt och ja inte mår hundra..

Sen vet ja ju oxå att varje vår blir ja deprimerad, och ja ja vet, snart är de vår.. så de är inte så himla konstigt..

Mia.

ps, life is so much better when your around..

Lugn dag..

Mia tycker just nu att de är humor hur folk kan bli så påverkade och infekterade av andra människor..

Hade de varit va gör du just nu på FB så.. men ja kan ju lika gärna skriva de här haha :)

Ja håller fullständigt me mina vänner, de räcker me snö nu!! och BLI vår!! Förstår inte hur mycket de finns där uppe, men samtidigt ja man kan "ta" på våren i luften, håller me, den närmar sig sakta men säkert..

Karln sover sött i soffan brevid, så snart kan ja slå på Greys, som börjar om några minuter, får hoppa Arga Snickarn idag.. men de gör inte så mycket känner ja... vet inte om ja är så avslappnad för att titta på tv just nu..

Min dag har varit hädelserik fast ändå inte, har plockat och donat, och jag har hittat köket! de ni :) de tog mig ett tag, men fram kom de :) snabeldraken var framme ett tag och svepte över undervåningen, undrar när den får för sig och ta sig upp en våning? hmm.. jaja.. Diskmaskinen, som vi nog har konstaterat inte har så länge kvar och leva tyvärr, står och väntar på att bli urplockad, men de tar ja imorn efter ja kommit hem från jobbet..

Jag slutar tidigt på lördag, sambon åker ev. bort och ja ska oxå till 90 procent få vara me en helg me mina vänner en kväll! Var ett tag sen, och hoppas på att de kommer flera framöver, för de är så trevligt och träffas! ja tackar som får vara med och är överlycklig över sängplatsen som ja får! Mina vänner är GULD värd! Så ser framemot helgen massor :) dock inte den där hockeyn som börjar på fredag, men men.. inte för att de gör mig nått, men för lugnet i huset så hoppas ja verkligen att de börjar bra.. :P

Hmm.. ja skulle skriva nått annat oxå som ja glömt och informera om.. hmm men men de var väl inge viktigt..( som vanligt) :)

Jaha.. har tittat på resor igen.. har hittat en hel del intressanta :) så vi får se hur de blir :)

Betala lite räkningar och sen Greys :)

Mia.

Jävla vecka..

Idag orkar ja verkligen inte!.. ja är ledig vilket känns skönt, men ja orkar inte göra nått hemma, har ju insett att efter två dagar ser de ju likadant ut igen, så varför hålla på?? de får helt enkelt se ut som de gör, om inte sambon min får nå ryck och hjälpa mig och städa när han kommer hem, men de tror ja faktiskt inte.. så de får helt enkelt vara..

Är så less på och plocka..

De snöar ute som bara den.. ska de aldrig bli vår?? Är de meningen att de ska vara sånt här jävla skitväder tills höst?

Just nu är ja bara arg och lessen, och ja orkar verkligen inte idag.. suck..

Jaja.. ja ska väl ta och ha sönder nått eller nått så kanske de känns bättre, men tveksamt, ja hatar den här veckan helt enkelt..

Mia.

Ikea och mamma och pappa..

Igår var en lång men mycket bra dag :) Lämnade hemmet vi kvart över nio och åkte till IKEA för att inhandla en massa onödigt nödvändigt :) Hitta på allt möjligt och en timme senare och 830 kronor fattigare så satte ja mig i bilen och körde hem till mina föräldrar..

Kom hem och fick en komplimang av min fader :) pch vi satte oss och fika, mamma hjälpte mig sen me att sy till gardiner, hon är ju så mycket bättre på de än va ja är.. :D så kom hem me två nya gardiner, känns toppen :) och sen kackla vi lite, ja prova på brors Rock Band som han köpt, axeln värker lite idag, men så blir de väl när man spelar trummor.. haha, de var himla kul iaf.. Jag på trummor och pappa på gitarr, synd att han inte hade en dosa till så att någon kunnat sjunga haha, vilken upplevelse :) Sen åt vi middag och prata på som vanligt, och sen fortsatte vi spela lite, vi fika igen, för äldsta bror kom förbi en sväng och mamma hade dagen till ära bakat sockerkaka, så de var gott :) sen satt vi och slappa framför bandy sm, vilket ja inte kan förstå den sporten, man ser ju aldrig den där bollen.. Jaja, sandviken vann, de snöa på som bara den och ja började bege mig hemåt.. Tog mycket längre tid än vanligt, då de snöade så mycket, så de inte gick inte att köra full hastighet.. men elva timmar efter att ja lämnat hemmet, kom ja hem igen.. Trött efter dagen, men såg I, Robot som en bra avslutning på dagen :)

Idag har ja satt upp lamporna ja köpte och de nya lampskärmarna.. skulle behöva åka till Clas och köpa dubbelhäftande tejt, och min mobil är färdig fick ja mess om så den vill ja ju gärna ha tillbaka :) äntligen tog ju inte så lång tid denna gång.. Sen ikväll blir de o åka till Gävle för att se SM slutspel i hockey mellan brynäs och nått annat lag, faktiskt på mitt förslag att åka, så de blir trevligt, kan vara kul och göra nått, och hockey kan faktiskt vara kul att titta på ibland.. Även om ja kanske inte skulle gå på alla matcher man kan.. men de är ju en annan sak..

Tjejen om du läser, går fortfarande inte och komma in på din blogg, säker på att du inte bytt lösenord?

Nej, ska försöka göra nått mer av den här dagen..

Mia.

Schlager andra chansen..

Ja, va säger man..

Sitter och tittar på Andra Chansen har ju missat en hel del låtar, inte alls särskilt intresserad.. tycker mest bara att de finns en låt som bör vinna.. haha :) Missar ju finalen nästa helg..

Dricker ett glas vin, som iofs tagit massa timmar men men.. vill oxå gå ut idag, verkar som de är massa som går ut, fast och andra sidan så tror ja inte ja orkar och ja tar ju mig ingenstans så blir och vara hemma.. Resten av familjen sover så..

Imorn bär de av till mamma och pappa, blir bara ja, men då kan ja åka förbi IKEA en sväng och handla lite onödigt :) fast ja ska ha två lampskärmar.. Kunde ju åkt hem idag egentligen, men kände att de blev stressigt(?) ja ja vet inte, men får bli imorn, tidigt, ska titta upp när de öppnar så ja är där lagom tills dess :P men känns som de kan bli lite sovmorgon.. men ja hoppas ja kan komma iväg i tid..

Behöver komma utanför hemkommunen en sväng, synd att inte de andra två följer me..

Mitt huvud snurrar rätt friskt just nu... glömde ändra min adress på CDON.com så nu kommer de väl två dagar senare om ja har otur.. suck.. men hoppas de är här på måndag, för då ska ja bänka mig framför tvn hela dagen och se säsong 9, som ja väntat me och beställa den, och som ja väntat.. :) så blir de väl snart och beställa sista säsongen, men ja bävar mig för vill inte att den ska ta slut igen som ja grät sist..

Idag har inte varit nån bra dag alls, känner att humöret sviker mig rätt friskt och ja ja vet inte va de beror på, kanske bara den tidpunkten eller nått.. Ringde en vän idag och ville bara höra hur de var, är ju inte så ofta man träffar sina vänner..

Hoppas verkligen Lili och Susie slår ut de där f**bannade B.W.O..

Jaha, återgå till tvn och ja..

Ibland blir man ju bara helt matt och ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig..

Mia.

B.W.O förlorade haha

semester?..

Ja har precis ätit frukost dricker min kopp the, grönt the me Jasmine, mumma säger ja bara.. men för att citera min sambo, de smakar ju jord! :) så smaken skiljer sig ganska mycket, men de är verkligen på topplistan just nu, ska inhandla V6 tuggummi me samma smak.. mums :) Tror bara de är ja som är vaken just nu om man kollar FB och MSN.. men de är väl inte så konstigt.. ja just de är väl en hel del som är på jobbet oxå såklart :) Själv ska ja dricka min kopp the, och sen sova en sväng till mätt och belåten, om ja ska orka jobba till kvart över nio ikväll, ja ja vet toksent eller hur :) haha..

Skulle så gärna vilja åka och shoppa lite, men kontot ekar nästan, och ja vet inte va ja ska köpa och just nu är mitt största fokus att spara pengar till resan, och den som vi hittat kostar inte alls så himla mycket, så de känns toppen :) Få se hur vi gör, men känns som vi borde boka snart om priset ska hålla sig nere.. ska prata me min chef oxå och se om de finns möjlighet till att vara ledig då, om ja fortfarande jobbar kvar såklart.. ja menar att de är ju efter sommaren så då borde de inte vara nå problem.. hoppas hoppas :) Så nu är de bara spara :)

Åker nog hem till mina föräldrar på söndag, lutar till att de bara blir jag, vilket känns tråkigt hade vilja haft me hela familjen, men men... Ja borde åka i vilket fall, för längtar efter familjen och de var så länge sen ja såg dem, ja menar de är mars nu! och ja såg de sist när de var 2 jan.. Sjukt längesen.. vi får se hur de blir, vill ju samtidigt inte åka hemifrån när vi faktiskt har en hel dag tillsammans, så vi får väl se...

Jobbar två dagar, sen ledig två.. känns helt ok faktiskt :) fast ja skulle behöva jobba lite mer och få in lite mer pengar.. skulle kännas fint, ska spara massor nu till resa, längtar fast vi bara har pratat om de, men då har vi verkligen nått och se framemot..

Säger till mina vänner som bloggar.. Uppdatera? Var längesen ni skrev nått, allihop.. men de är klart, alla skriver ju inte en massa svammel som jag... :P

Kommer snart komma me nått fint inlägg och något att ta upp till disskution, någon som har något bra ämne och prata om? :)

Mia.

usch idag smakade verkligen theet jord.. ja håller me dig just nu, måste haft i de för länge.. :P

flyter på..

Tråkigt.. väldigt tråkigt när de kom till insikt och ja förstår hela grejen, ja har förlorat, de är synd.. Men men nya tag och inte så mycket ja kan göra, synd bara.. mycket synd..

Tittar på Gordon Ramsay, har ingen lust och gå och lägga mig, och sitter och funderar, ja är lessen över förlusten, men de är bara och inse, de är som de är.. och som vanligt ingen fattar nått, härligt! :)

Gick bra att vara barnvakt idag, somna utslagen på soffan :) Kul när allt flyter på sådär..

En vän frågade idag va som hänt iome att de står att livet är underbart på min msn, ja skriver så för att ja kan helt enkelt, och ibland är livet underbart, och just nu är de en sån period :D tack familjen :) Ni är GULD värd och gör de så mycket roligare i min vardag! :D thank you

Och ja allt är perfekt.. I min egna värld :D

Mia.

Målat och klart..

Vilken dag.. har ju verkligen fått nått gjort idag iaf.. Har målat sovrummet, frågan är ju bara om de blev bra.. hmm ja ja vet inte, väntar me utlåtande tills sambon kommer hem få se va han tycker.. Sonen tyckte de var fint iaf, de är ju positivt :)

Är barnvakt, eller ja om ja nu blir de när man är PM.. hmm.. ja iaf vi har städat upp lite, sett Byggare Bob och nu tittar vi på Bilar.. Har lyckats laga mat idag faktiskt oxå, och de var faktiskt gott, för engångs skull.. :) Så ja är rätt nöjd..

Var in och handla mer färg idag oxå och stanna till på de lokala fiket och inhandlade en macka till lunch, de vanliga två satt där, så kackla lite me de, och e är trevligt och se dem och se va de har för nytt och säga, vilket var rätt intressant de oxå :) ja ja säger då de.. vilket inte var helt otippat på va ja själv trodde.. så.. Nog om de..

Jaha, tillbaka till jobba imorn.. ska bli skönt, men alltid trevligt och vara lite ledig.. behövde ja tror ja.. ja har ju inte gjort så mycket, fast ändå känns de som ja använt dagarna ändå..

Jaha, ligger en halvt utslagen kille i soffan och är snart på insomning, de förstår ja som vi har busat.. :) Gäller ju och passa på när man faktiskt får.. :)

Inge nytt annars.. tror ja.. hmm..

Nej ta reda på middagen göra en god kopp the, ta en skön dusch och se lite bra tv, de låter som en toppenkväll, och min sambo får gärna komma hem snart..

Mia.

måla..

Jaha, sovmorgon idag oxå.. skönt, men insåg ganska snabbt att troligheten att ja skulle hinna klart allt ja ska göra idag inte finns.. och nejj a vet att man inte måste göra nått när man är ledig, men ja kan lätt bli lite rastlös annars.. fast ja erkänner att de har tagit mig två dagar att tvätta och hänga upp tåv och en halv maskin tvätt, och ja måste erkänna att de känns väldigt bra.. :)

Har kollat ännu mer resor nu.. så sugen.. vi får se helt enkelt, ska bara trolla me knäna först för och få fram alla pengar..

Ska provmåla lite få se om de blir bra, ta och sätta på mig arbetskläderna och gå in i rollen målare haha.. tråkiga är att ja måste maskera massa först.. suck.. men men, de blir nog bra när de är klart, och slutar väl me att ja är röhårig ist för blond om ja känner mig själv rätt.. keps kanske kan vara ett alternativ :)

Känner att de här kan bli en bra dag.. :) ska vara barnvakt eller ja ja ska ha barn ikväll, så de kan bli spännande oxå :) men de borde inte vara några problem..

Hörde att en av mina vänner är på tjocken :) haha, grattis tjejen ;) eller hur var de nu egentligen :)
 
Mia.

orken..

Tänk nu har snart hela dagen gått, och ja har i stort sett inte gjort nått vettigt alls.. tvätten då möjligtvis..

Men ja har inte någon som helst lust att göra nått idag heller.. vet inte varför men ja känner inte för de helt enkelt.. vet att de finns en massa "högar" som ja borde ta tag i, men ja orkar helt enkelt inte..

De är något som förbryllar mig helt enkeltidag.. något som satt sig på hjärnan, men men de finns säkert någon vettig tanke till de oxå.. eller gör de verkligen de? Ja ja vet inte.. märkligt, men ibladn är livet lite märkligt och konstigt..

Men för överigt just nu, rosa moln.. :D

Mia.

Sovmorgon..

Jaha, ny dag.. ja som skulle gå upp så himla tidigt.. suck, ja känner ju mig själv så ingen ide och bli förvånad över att man går upp så himla sent, fast och andra sidan så har ja ju ändrat d ganska mycket och går upp rätt tidigt rätt ofta tycker ja, så en dag i veckan kan man väl sova in..? men ja har ju sovit rätt dåligt inatt oxå så de är ju inte heller så himla konstigt..

Har gjort en himla bra fukost, men efter en halv macka och lite yoghurt känner ja att de tar emot, de är nog inte riktigt bra idag, ja vet ju va ja brukar äta annars.. men och andra sidan känner ja i lungorna när ja andas att de är lite tungt, så förkylningen kommer väl närmare antar ja, hade hoppats på och slippa den bara..

Idag ska ja försöka hinna me massa igen, får se hur de blir, men måste hänga tvätten iaf som ja aldrig gjorde igår, de är väl nackdelen me o ha egen tvättmaskin, som för övrigt är toppen, men att man inte tar reda på de påengång, när man har tvättid så måste man ju verkligen göra de.. de är nu den lata sidan kommer fram.. men men.. de är ju samtidigt bara ja som blir lidande av de..

Har nästan bestämt mig angående dessa färger nu iaf, så frågan är om ja ska ta tag i de där.. men då måste ja nog åka och köpa mer färg misstänker ja..

Jaha, dags och göra nått idag då.. kl börjar ju bli lite mycket käns de som..

Mia.

bra dag..

De ligger två utslagna i soffan.. helt utslagna, har varit en hård dag idag, de är jobbigt och bada.. fast ja känner mig minst lika trött ja me, så ska inte säga nått... Jäklarns va kul vi hade när vi bada idag, haha.. ni skulle vart me och sett själv :D De var trevligt, så de blir nog fler gånger, och helt klart flera goda skratt :)

Har sett säsongstarten av Desperata hemmafruar, alltid klika rörigt som vanligt.. :)

Hittade en färg idag(!) äntligen, men ja vill fortfarande ha den andra metallicfärgen, men rädd för att ja får var autan den, nu funderar ja på om den ja hittat ska vara i hallen ist uppe och vitt i sovrummet utom en vägg... hmm ja vet faktiskt inte alls, måste rådfråga herrn ja bor me och höra va han säger, lite är ju han ide..

Så mitt projekt kommer börja imorn, tror ja... får se hur vi/jag gör.. vet inte om ja är redo för att börja måla igen, men ja har ju sån stor lust att få de klart, och sen vet man ju att om ett tag så börjar man om igen.. de är så de är när man har hus.. :)

Hittade på en gammal kollega idag på FB, äntligen! Som ja väntat, och j har saknat henne och tänkt på henne, vi hade så himla kul ihop, hoppas vi kan ta en fika snart! De vore så himla roligt och ses igen!

Jaha, se klart sisters and brothers sen sova tror ja bestämt..

Mia.

..

Tappade all sug till och fortsätta göra nått här hemma.. vill nog bara gå och lägga mig igen tror ja.. absolut ingen lust me nånting just nu..

Skulle behöva dra fram dammsugaren, men nej..

Ringde mamma oxå skulle höra hur deras helg såg ut, om bror min har nå match eller nått sånt, få se hur de ser ut för dem.. kom på att ja slutar halv tre på lördag, så ja har ju en och en halv dag av helgen ledig :) Men mamma var upptagen, så hon hann inte prata nått.. får se sen då..

Ska ju åka och bada idag, men ja vet de f*n om ja kan ha någon bikini, de blev ju lite förstörda sist, så ja vet inte hur de ser ut, men de löser sig borde kunna ha en av dem iaf..

Jaha..suck..snart så..

Mia.

Semestersugen!

Sitter och har precis ätit en jättegod frukost och undrar om ja ska ta en apelsin till.. Sitter och funderar allmänt, var tog lottogubben vägen? Såg en reklam och börja undra.. Fina funderingar såhär tidigt på morgonen..

Huvudvärken har inte släppt riktigt så ja funderar på hur ja ska lösa den ähr dagen, känns ju dumt och lägga sig och sova ett tag till.. Ja kunde andas imorse iaf :D Kände att ja ville äta frukost i lugn och ro innan ja börja me dagen idag..

Kollar resor på internet, och de slog mig, vilken ö ligger palermo på egentligen.. helt tilt i huvudet.. Men är just nu himla sugen på och åka till Lesbos den resan ja har hittat, men vi får se hur de blir me de..

De måste ju vara vår snart, vill börja använda mina skor och min skinnjacka snart igen, den hänger i garderoben och bara skriker efter mig.. massor!! snart så.. ena dagen är de nära nästa, så himla långt ifrån..

Ska åka en sväng till LSD idag, ska kanske ta och inhandla mig lite färg, men vet inte om de blir vitt, eller vinrött.. hmm.. inte lätt alla gånger..

Jaha, göra nån nytta kanske..

Mia.

Ledig tre dagar..

Jaha, ny dag.. vilken dag, de fanns hundra grejer på jobbet och göra idag, verkligen.. och de var fullt ös medvetslös, de är då man vill att dygnet ska ha fler timmar.. Men allt gick bra som vanligt, och de kommer ju defenitivt ha nått och göra imorn om man säger så..

Jaha, igår chips och idag choklad, de går verkligen strålande för mig, de som är positivt är ju att de är mörk choklad..

Jaha.. ska lägga in några ord om någon ny sajt som heter Classic Casino, en sida där man kan spela poker och andra spel, sammanlagt 160 olika spel, sidan liknar väldigt mycket en annan sida, kan mycket väl tänkas att de är samma grundare, eller designer. Ska försöka lägga in en länk så kan ni som är intresserade gå in och titta själva, ha så kul!



Annars, ja ja är ledig i tre dagar nu, och vet inte riktigt hur ja ska lägga upp dagarna, men ja ska imorn om ja orkar iaf ta tag i hemmet..de ser ut som bombnedslag igen så de är väl dags och göra ett ryck antar ja.. Har lust och åka hem till mamma och pappa var en evighet sen ja såg dem! Längtar efter dem massor! Behöver lite föräldratid, så ja hoppas vi tre kan åka dit på söndag, vore passande för annars vet ja inte när vi/jag kan åka hem och ja vill ju gärna ha me mig min sambo! Så vi får väl se va som händer.. Men hoppas kan man ju alltid göra.. kan vara skönt och komma bort från hemkommunen för en dag..

Jaha, nehej ska man kanske försöka sova lite, då ja imorse vaknade me att ja inte fick luft och att halsen gör lite ont, antar att min förkylning kommer snart här nu, och då är de väl lika bra och försöka få sova lite medans man kan, för sen vet ja hur de blir.. massa snor.. och tjock i halsen, hade lite febersvettningar då ja vakna oxå, och var sjöblöt, eller ja så kändes de iaf.. 

Skönt och höra att bilen fortfarande funkar :) och de är väl sånt man har vänner till eller hur? :)

Mia. 

Vilken vecka..

Shit.. denna vecak som har varit har varit helt galen om ja tänker efter de har varit fullt ös medvetslös, och ja vet inte att de redan är söndag och veckan har redan varit... hmmm.. julen kommer me stormsteg.. :)

Nu sitter ja här och knaprar chips igen, när ska ja lära mig de här?? Jaja..

Veckan sprang ju som sagt förbi, ja var ledig i torsdag, och då åkte ja och min vän till Blge och hennes son var me, shoppade ju som sagt inte så mycket, men de var sjukt trevligt, tackar dig damen :) Fredagen var galen.. hela dagen gick bra fram itll fyra då en bomb slog ned bokstavligt talat typ, så de var fullt ös, min kollega fick skicka mig hem för att ja ens skulle komma därifrån, ibland önskar man verkligen att man har fler timmar på dygnet, men de gick ju bra, skulle vidare till mitt andra jobb, de visa sig ju då att de var ju match som skulle börja och ja skulle dit men precis som en hel del andra idioter oxå skulle, och ja tror inte att 90 finns någon annanstans faktiskt.. ja kom ju fram iaf, och de gick oxå bra, men var ju sjukt trött.. kom hem och försökte sova, vilket brukar vara en ren omöjlighet när man väl måste.. Upp på lördagen, ja lovar ja var lagom mör.. Men dagen flöt på fint och allt gick som smort, behövde lite lugnare dag.. upp till LSD för och hjölpa en vän me och byta bilbatteri och vi kackla väl på ett tag innan, men efter någon svordom över att hål inte är så lätta och se ibland och att de var lite trångt så är batteriet bytt, och sista ja hörde så funkar bilen bra, bra jobbat av mig! :) Aldrig gjort de förr, men nu kan ja ju bocka av på listan.. :) och hon blev glad så då är vi nöjda.. :) Stanna på affären och skulle "bara handla middag" en massa hundra lappar senare så åkte ja hem.. de blev lite dyrare än ja tänkt mig och ja.. men nu finns de massa mer mat hemma iaf :) Kom hem och laga mat, eller ja herrn laga mat, ja assistera, de är ju så trevligt och kunna laga god mat tillsammans och hjälpas åt me saker :) Sen bestämde vi oss för och sova en sväng, då vi skulle ut.. Vi åkte till Falun me kusinen till sambon och några till, var helt ok, kul och se lite folk och umgås en kväll me min sambo, de händer ju inte alltför ofta.. Idag var vi till hans morfar och åt tårta, och sen iväg och jobba.. Har även en sväng hunnit fundera på om vår diskmaskin håller på och ger upp hoppet..

Nu sitter ja här och är ganska mör och slut de blev rätt sent igår, men alldeles lagom att dricka.. och ja har ju sovmorgon imorn så ja ska inte klaga alltför mycket.. och i veckan är ja ledig ganska många dagar så då hinner ja ta igen mig lite.. vi får sonen imorn så de blir väl fullt ös i vilket falla som helst :) Fundrar på och åka och bada en dag..

Ja måste verkligen bara säga HA! och vara lite skadeglad :) de du! idiot.. hihi.. idiot är väl och ta i, men de passa bra i sammanhanget haha.. och ingen fattar som vanligt nånting... är så skönt när bara ja vet, och alla andra är som frågetecken, för ja bestämmer i min värld :)

Ja såg att antalet läsare har ökat igen.. hmm undrar va de beror på denna gång och hur mycket de disskuteras och analyseras just nu, och de blir väl värre igen nu då.. orkar inte bry.. Måste ni ( då menar ja vem som helst som vill) ta åt er så himla mycket av de som skrivs..? jaja..

Måste släppa de där nu..

Fick beröm idag igen, de är så roligt och få beröm! Tack! och som vanligt säger ja, de är enbart tack vare en person som kunnat gjort så ja skulle åstadkommit så mycket, du är GULD värd! TACK!

Ska ta och göra mig en sallad till middag imorn idag så att ja kan äta nått på rasten imorn iome att ja har sån kort rast när man jobbar eftermiddag.. Allt är klart ska bara hackas.. men vänta då är de ju inte klart.. jaja..

Har nog inge mer och tillägga mer idag, mer än att livet är väldigt underbart och ibland väldigt intressant.. man vet aldrig va som händer..

Me de orden avslutar ja mitt bloggande idag och går och gör de ja ska, säger på återsseende, och ta de lugnt..

Mia.

RSS 2.0