Robinson 2009

Har precis sett klart Robinson 2009.. Ja älskade de programmet förr och satt som klistrad åtta på kvällarna när de sändes.. Idag, ja de är tio(!) år sedan konstaterade vi som de började och ja, sammanfattning så ja, de håller ju Robinsonanda och laget hittar ju sina pakter och gäng på första dagen i princip.. Skillnaden i år är att de inte får tillgång till nått, utom eld och en macheté.. Så mat får de leta själva.. Kan vara svårt när man kanske inte har nån koll på vad som är ok och äta och inte ok.. Man bildar ju sig ganska fort en uppfattning om vem man inte tycker om och vilka man gillar.. Den där Kerstin kan ja säga åkte ut och ja gilla inte henne från första stund.. Så de känns ju skönt, de är nu upp till nästa program och hitta ett nytt  "objekt" som man inte gillar.. De som är mest facinerande är att efter bara en dag så är de inte många som gjort ett enda försök till att hitta nått att äta och de gnälls massor över att de är de "värsta" de har varit med om..  Ja säger inte att ja skulle fixa de bättre, man vet ju hur man blir när man inte får mat, men och andra sidan, de måste ju försöka innan de säger att de är de "värsta" som hänt, då säger ja bara lycka till och vänta sådär fyra fem dagar så får ni se hur ni mår då..

Robinson 2009 är ett program som ja antagligen kommer sitta som klistrad framför tvn själv varje vecka.. För att ja själv ett år sökte till de där, och ser de som en himla utmaning, men de som skiljer är att nu känns de lite mer på riktigt, lite mer på "liv och död".. Nackdelen me programmet är ju hon som är programledare, Linda(?) och ja tycker inte riktigt att hon pssar i mina ögon som programledare, men ja hoppas att den tanken ändras.. Den tanken som slår mig är att om några veckor kommer de som är kvar se ut som pinnar.. men ja antar att de kommer ganska snart komma och hitta mat på nått sätt.. och man kan inte bara undersöka en ö, på några meters avstånd, man bör ta en promenad och se va man kan hitta, ja skulle dock hålla mig bort från konstiga fiskar och ödlor och ormar.. Nästa tanke som slår mig är att gud, inte borsta tänderna på 7 veckor.. De vet ja däremot inte om ja skulle fixa i längden..

Lång "krönika" om nya Robinson 2009, men och andra sidan, ett program som körts förr och kommer igen, klart man måste undersöka de och analysera och utvärdera de programmet då..

Jaha, efter att har intagit två hela cider, en liten ny favorit faktiskt, xider Jasmine och Peach, och sitter och funderar om ja faktiskt ska dricka en till innan ja tar och intar sängläge, vilket känns som ett bra val efter denna dag.. :) Möjligtvis att de går någon bra film, känns skönt och ta en lugn lördag me två söta familjemedlemmar sovandes brevid mig, och kanske kan planera in en utgång nästa helg, då sambon åker och åker lite skoter.. Bara för att man är ledig en lördagkväll så behöver man ju inte inta mängder av alkohol och ut och röja, ja har ju bevis på att soffläge funkar oxå.. Men va säger ni tjejer om nästa helg? Känns de som en bra plan?

Jaha.. ja de var väl den helgen.. antar ja.. blir jobba imorn på affären på kvällen, och sen är de åter måndag igen, och ja längtar massor till på tisdag, då ja ska till bästa frisören och fixa mitt hår :)

Nej, färdigskrivet för idag tror ja, tack iaf för en trevlig dag :)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0