Ledig tre dagar..

Jaha, ny dag.. vilken dag, de fanns hundra grejer på jobbet och göra idag, verkligen.. och de var fullt ös medvetslös, de är då man vill att dygnet ska ha fler timmar.. Men allt gick bra som vanligt, och de kommer ju defenitivt ha nått och göra imorn om man säger så..

Jaha, igår chips och idag choklad, de går verkligen strålande för mig, de som är positivt är ju att de är mörk choklad..

Jaha.. ska lägga in några ord om någon ny sajt som heter Classic Casino, en sida där man kan spela poker och andra spel, sammanlagt 160 olika spel, sidan liknar väldigt mycket en annan sida, kan mycket väl tänkas att de är samma grundare, eller designer. Ska försöka lägga in en länk så kan ni som är intresserade gå in och titta själva, ha så kul!



Annars, ja ja är ledig i tre dagar nu, och vet inte riktigt hur ja ska lägga upp dagarna, men ja ska imorn om ja orkar iaf ta tag i hemmet..de ser ut som bombnedslag igen så de är väl dags och göra ett ryck antar ja.. Har lust och åka hem till mamma och pappa var en evighet sen ja såg dem! Längtar efter dem massor! Behöver lite föräldratid, så ja hoppas vi tre kan åka dit på söndag, vore passande för annars vet ja inte när vi/jag kan åka hem och ja vill ju gärna ha me mig min sambo! Så vi får väl se va som händer.. Men hoppas kan man ju alltid göra.. kan vara skönt och komma bort från hemkommunen för en dag..

Jaha, nehej ska man kanske försöka sova lite, då ja imorse vaknade me att ja inte fick luft och att halsen gör lite ont, antar att min förkylning kommer snart här nu, och då är de väl lika bra och försöka få sova lite medans man kan, för sen vet ja hur de blir.. massa snor.. och tjock i halsen, hade lite febersvettningar då ja vakna oxå, och var sjöblöt, eller ja så kändes de iaf.. 

Skönt och höra att bilen fortfarande funkar :) och de är väl sånt man har vänner till eller hur? :)

Mia. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0