vår.. :D

Så himla fint väder ute! och ja sitter inne framför datorn haha.. :) men ja orkar inte riktigt idag känner ja... trött och lite hängig.. Men ja ska snart.. bara dricka en kopp the och sen så.. Ska försöka ringa mamma och höra om hon vet om blommor klarar sig och planteras ute nu, eller så chansar ja bara helt enkelt :)

Såg kl alldeles nyss och inser att ja fortfarande inte gjort något och att kl är snart halv ett(!) blir inte mycket gjort denna dag känner ja.. :) men o andra sidan som min vän sa, man behöver faktiskt inte göra massa när man är ledig, man kan bara vara oxå :) så ja, ja antar att ja bara är..

Ja är lite lessen över en sak idag, men de är inte så mycket att göra åt, de är som de är..

Annars, ja ja tror faktiskt att allt är bra, de är fortfarande lite deppigt och lite hängigt, men ändå så tycks de som att de känns lite bättre, och att de kommer komma lite mer positiva tider nu :) Vilket kan behövas efter den här bokstavligt tunga vintern som har varit.. helt galet.. men nu tycker ja att de börjar lösa upp sig rätt bra och allt känns som om de kommer bli bra :)

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck.. var längesen nu, men ja kände att de var dags igen.. Hela förra året var ju galet mycket Winnerbäck :) men de var ett trevligt år, ja kan nog inte sammanfatta de bättre, ja hade verkligen trevligt, och fastän att de kändes som om de var galet mycket så tog man sig igenom den där sommaren, och allt var helt galet, de lugnade ner sig till hösten, men då blev ju allt som de blev ist.. att allt går galet och snett samtidigt, vilka sammanträffanden.. Men nu så.. inge ont som inte har något gott me sig, eller hur var de där egentligen?? :)

Nu känns de som om de är ett bra tillfälle att plocka fram skinnjackan och mina skor som ja längtat galet mycket efter och bara gå ut och njuta av solen, och njuta lite av livet, att de faktiskt kan vara riktigt härligt och bra ibland!

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0