Målat och klart..

Vilken dag.. har ju verkligen fått nått gjort idag iaf.. Har målat sovrummet, frågan är ju bara om de blev bra.. hmm ja ja vet inte, väntar me utlåtande tills sambon kommer hem få se va han tycker.. Sonen tyckte de var fint iaf, de är ju positivt :)

Är barnvakt, eller ja om ja nu blir de när man är PM.. hmm.. ja iaf vi har städat upp lite, sett Byggare Bob och nu tittar vi på Bilar.. Har lyckats laga mat idag faktiskt oxå, och de var faktiskt gott, för engångs skull.. :) Så ja är rätt nöjd..

Var in och handla mer färg idag oxå och stanna till på de lokala fiket och inhandlade en macka till lunch, de vanliga två satt där, så kackla lite me de, och e är trevligt och se dem och se va de har för nytt och säga, vilket var rätt intressant de oxå :) ja ja säger då de.. vilket inte var helt otippat på va ja själv trodde.. så.. Nog om de..

Jaha, tillbaka till jobba imorn.. ska bli skönt, men alltid trevligt och vara lite ledig.. behövde ja tror ja.. ja har ju inte gjort så mycket, fast ändå känns de som ja använt dagarna ändå..

Jaha, ligger en halvt utslagen kille i soffan och är snart på insomning, de förstår ja som vi har busat.. :) Gäller ju och passa på när man faktiskt får.. :)

Inge nytt annars.. tror ja.. hmm..

Nej ta reda på middagen göra en god kopp the, ta en skön dusch och se lite bra tv, de låter som en toppenkväll, och min sambo får gärna komma hem snart..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0