Ikea och mamma och pappa..

Igår var en lång men mycket bra dag :) Lämnade hemmet vi kvart över nio och åkte till IKEA för att inhandla en massa onödigt nödvändigt :) Hitta på allt möjligt och en timme senare och 830 kronor fattigare så satte ja mig i bilen och körde hem till mina föräldrar..

Kom hem och fick en komplimang av min fader :) pch vi satte oss och fika, mamma hjälpte mig sen me att sy till gardiner, hon är ju så mycket bättre på de än va ja är.. :D så kom hem me två nya gardiner, känns toppen :) och sen kackla vi lite, ja prova på brors Rock Band som han köpt, axeln värker lite idag, men så blir de väl när man spelar trummor.. haha, de var himla kul iaf.. Jag på trummor och pappa på gitarr, synd att han inte hade en dosa till så att någon kunnat sjunga haha, vilken upplevelse :) Sen åt vi middag och prata på som vanligt, och sen fortsatte vi spela lite, vi fika igen, för äldsta bror kom förbi en sväng och mamma hade dagen till ära bakat sockerkaka, så de var gott :) sen satt vi och slappa framför bandy sm, vilket ja inte kan förstå den sporten, man ser ju aldrig den där bollen.. Jaja, sandviken vann, de snöa på som bara den och ja började bege mig hemåt.. Tog mycket längre tid än vanligt, då de snöade så mycket, så de inte gick inte att köra full hastighet.. men elva timmar efter att ja lämnat hemmet, kom ja hem igen.. Trött efter dagen, men såg I, Robot som en bra avslutning på dagen :)

Idag har ja satt upp lamporna ja köpte och de nya lampskärmarna.. skulle behöva åka till Clas och köpa dubbelhäftande tejt, och min mobil är färdig fick ja mess om så den vill ja ju gärna ha tillbaka :) äntligen tog ju inte så lång tid denna gång.. Sen ikväll blir de o åka till Gävle för att se SM slutspel i hockey mellan brynäs och nått annat lag, faktiskt på mitt förslag att åka, så de blir trevligt, kan vara kul och göra nått, och hockey kan faktiskt vara kul att titta på ibland.. Även om ja kanske inte skulle gå på alla matcher man kan.. men de är ju en annan sak..

Tjejen om du läser, går fortfarande inte och komma in på din blogg, säker på att du inte bytt lösenord?

Nej, ska försöka göra nått mer av den här dagen..

Mia.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

nepp...har inte bytt...har mailat blogg.se få se vad felet kan vara....

kram

2009-03-09 @ 17:49:34
URL: http://frokenfrakenshorn.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag har mailat blogg.se få se om de kan hitta felet...kram

2009-03-11 @ 13:13:18
URL: http://frokenfrakenshorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0