Sovmorgon..

Jaha, ny dag.. ja som skulle gå upp så himla tidigt.. suck, ja känner ju mig själv så ingen ide och bli förvånad över att man går upp så himla sent, fast och andra sidan så har ja ju ändrat d ganska mycket och går upp rätt tidigt rätt ofta tycker ja, så en dag i veckan kan man väl sova in..? men ja har ju sovit rätt dåligt inatt oxå så de är ju inte heller så himla konstigt..

Har gjort en himla bra fukost, men efter en halv macka och lite yoghurt känner ja att de tar emot, de är nog inte riktigt bra idag, ja vet ju va ja brukar äta annars.. men och andra sidan känner ja i lungorna när ja andas att de är lite tungt, så förkylningen kommer väl närmare antar ja, hade hoppats på och slippa den bara..

Idag ska ja försöka hinna me massa igen, får se hur de blir, men måste hänga tvätten iaf som ja aldrig gjorde igår, de är väl nackdelen me o ha egen tvättmaskin, som för övrigt är toppen, men att man inte tar reda på de påengång, när man har tvättid så måste man ju verkligen göra de.. de är nu den lata sidan kommer fram.. men men.. de är ju samtidigt bara ja som blir lidande av de..

Har nästan bestämt mig angående dessa färger nu iaf, så frågan är om ja ska ta tag i de där.. men då måste ja nog åka och köpa mer färg misstänker ja..

Jaha, dags och göra nått idag då.. kl börjar ju bli lite mycket käns de som..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0