tack för en trevlig kväll! :)

Sometimes life is kind of crazy...

Jahapp... Var hemma hos en vännina igår och såg den omtalade schlagern.. Drack vin, åt lite gott och bara mös och hade de toppen, var hur trevligt som helst, och i slutändan så är ja himla glad att ja åkte hem och inte gick ut, behövdes inte, allt var toppen där :) Tack! GULD värt att man kan vara med sina vänner en lördagkväll och inte behöva jobba.. :)

Vi satt och pratade vi frukost idag ja och min sambo, och vissa saker som ja inte alls tänkte innan ja flytta dök upp, och vissa saker är märkliga.. Ja önskar att ja kunde skriva här och förklara, men o no, de är farlig mark... Men ja har iaf märkt vissa saker och tycker de är för himla tråkigt...Men men de är väl så de är.. inte mycket och göra åt..

Men nu vet ja iaf, och de känns ju bra.. eller ja...

Tycker låten som vann var helt ok, annorlunda, och ja tror att de kan gå hem i alla andra konstiga länder.. haha vissa länder fattar ju iaf va hon sjunger, vi svenskar har inte en blekaste aning, om man inte kan franska så klart..

Fick skjuts hem igår, de tackar ja så himla mycket för, GULD värt tjejen! Tack för pratstunden :) även om man var lite slirig, men vaddå ja drack ju faktiskt lite granni igår, och me tanke på hur ofta de händer, är de inte så konstigt :) Men tack! hoppas de gick bra och köra tillbaka..

Idag ska ja träffa en annan vän och fika lite, vilket ska bli nice, var så himla längesen vi sågs, så antar att de kan bli en liten långfika idag! :) Synd bara att min sambo hade planerat att ja skulle åkt me och åka skoter, och de händer ju inte så ofta, så de hade varit hur kul som helst, men hoppas på att de händer snart igen! :)

Om man skulle ta och plocka undan frukosten kanske och göra en till kopp the och sen göra nått vettigt, låter som ett bra upplägg på dagen!.. Ska bara skicka iväg ett litet mail först så ja får lite svar på en del saker..

Mia.

Kommentarer
Postat av: Erica

Synd att du inte kom med ut... det var kalaskul verkligen!! Ifrån en lugn hemmakväll med shlager till sanslös utgång... som sagt, livet tar de konstigaste vändningarna! :D Puss fina fröken

2009-03-15 @ 13:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0