gonatt..

Crap, om gårdagen var lång så var den här en evighet tror ja.. Shit säger ja bara.. hur mycket får egentligen hända på engång? finns de inte en liten gräns någonstans?? Tydligt inte.. men antar att man får försöka vända allt de här och se de på den positiva sidan.. hmm.. tar och börjar me de imorn ist.. just nu vetekuddedejt och the.. vetekudde är helt underskattad, önskar man hade en till hela kroppen som man kunde krypa in i, men tror inte de finns sånna eller?..

Varit som sagt en väldigt rörig dag måste ja säga.. Men de blir säkert bra i slutändan försöker tänka positivt, men nu blev de helt plötsligt jättemycket att tänka positivt över så blir lite lätt extra jobbigt.. men men känns som om man kan ta sig igenom i stort sett va som helst just nu för man vet att de kan omöjligt bli värre.. eller jo vänta de kan de säkert men låtsas som om de här är botten..

Har pratat en hel del i telefonen idag oxå trots att pratlusten försvunnit en hel del och ja är så trött så ja knappt vet va ja heter, hur ska denna vecka sluta egentligen..

Fortfarande inte ett Pip på mobilen.. vet inte va ja ska göra..

Vill så gärna se Fringe idag, men ja vet faktiskt inte om ja orkar och funderar seriöst på att faktiskt lägga mig i tid idag.. observerar funderar..

Imorn funderar ja på om ja redan nu ska lägga upp dagen och vara äckligt positiv.. men nästa fråg är orkar ja verkligen de? orkar ja me ett extra leende just nu.. tycker dagarna är tillräckligt jobbiga som de är nu.. men men..

Nej nu är ja så trött att ja snart kräks dags och kasta in handduken och sova ny dag imorn.. De är ju iaf fredag imorn..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0