Trevlig lunch :)

Jaha, nån nytta har ja gjort idag och inte bara varit iaf..

Var och träffa en av världens bästa vänner som bjöd på lunch, intogs sushi, tycker fortfarande att de är lite konstigt att äta de där, men me lax så går de mycket bra och är faktiskt gott och pratade en hel del, hade bara en timme tillsammans innan hennes tåg skulle gå mot ludvika och hem till hennes föräldrar, men alltid lika trevligt och träffa henne, kackla massa och berätta om hennes tvådagarskryssning som hon åkt me en arb.kollega för företaget eller ja de var några som bjöd henne och hennes kollega på kryssning via hennes jobb.. ja ni fattar.. Så hon berätta om deras resa och finland och allt möjligt, pumpbolaget hade spelat och Özz Nujen hade varit ståuppare och ja de hade haft väldigt trevligt iaf :)

De snöar en hel del ute så de blir nog att sitta inne resten av dagen och inte göra nått.. Ska dricka en kopp the och äta lite god choklad :)

Känner mig bestämt lite mer positiv nu när ja har träffat henne och allt sånt.. så ja hoppas att de håller i sig resten av dagen, så less på att må dåligt, vill bara må bra igen.. 

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0