ledig dag=städdag..

Hjälp just nu känns de som tvättmaskinen ska lyfta.. :O ooppss.. men de är ingen fara ja har proppat den me massa saker så kan vara därför..

Ringde fröken söt för ett tag sen ingen aning om va kl var.. tänkte inte på att ja var uppe tidigt, men som tur var så sov de inte.. hoppas ja iaf.. :) Skulle bara höra hur de gick för dem me lilltjejen och allt, och de funka bra så de var ju kul och höra :)

Nu håller de på och diskas tvättas och saneras fullt, byter handdukar och rena sängkläder och äntligen får ja använda de nya!! :) Kommer bli riktigt bra, sådär som man inte vill ha överkast :) Ja vet inte riktigt va ja ska göra resten av dagen för att ja vet när ja väl släpper datorn så kommer de gå på ett kick.. så ja vet inte riktigt hur man ska lägga upp de här, synd att söta arb.kollegan är i fjällen annars hade ja ju kunnat gjort nått me henne.. men men.. De är ju klockrent väder oxå så borde väl gå ut och njuta av solen, men frågan är me och göra vaddå? jaja vi får se om man kanske tar sig en promenad sen om man orkar.. måste fundera ut va de blir till lunch nu.. omellett kanske, nu när ja har diskat mig igenom köket, men diskstället blir ju rätt fort fullt så blir en vända till, bara vänta på de andra ska torka först..

Känner mig lite positiv idag faktiskt, hoppas att de håller i sig :)

Nej göra nått.. de här går ju inte ;)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0