snyggt snyggt snyggt :)

Ok, ja erkänner, jätteseg idag.. men de gör inget då ja är ledig hela dagen så nu sitter ja och äter en jättegod frukost, rostade mackor the youghurt och blodapelsin, mums säger ja bara :)Frukost är nog ett av de bästa målen på dagen ja förrutom lunch och middag då såklart :)

Sen ska ja hoppa i målarkläderna och göra en vända me färg igen på mina grymt snygga stolar! :) Ser att de är någon rinning här och där, men vaddå, de ska väl synas att de är hemmagjort? :) På söndag kommer antagligen mamma och pappa upp och då har de me sig en femte stol som ja kan ha i sovrummet och bordsskivan som enligt mamma var jättesnygg, så de kommer bli perfekt!! :) Välkomna att komma och titta sen! Sen är de bara en möbel till som fattas så är de någelunda klart.. eller ja köket då oxå då men de resterande, känns skönt att de bara tagit en månad ungefär :) Sist tog de tre år, och nu känner ja att de är perfekt helt enkelt :) ja efter alla smådetaljer då.. men sen så :)

Blir även och tvätta en vända idag, såg att tvättkorgen är full så dags igen.. undrar va en maskin kostar egentligen.. men de spelar ingen roll, de är de värt :)

Sitter i soffan och skulle lätt bara kunna sitta här hela dagen och njuta.. men ja har ju lite som ska göras, så de får bli en annan gång, och har ja tur så kan ja måla stolarna en gång till idag så de är klara imorn och bara sätta på tassar.. :) Kommer lägga upp ett resultat sen :) tror ja.. :)

Nej dags och börja..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0