I Will Survive..

När man har tråkigt och lite lätt jättetrött kan de gärna bli såhär att man inte gör nå vettigt de spelas en låt och man kommer på en rolig grej man sett på youtube.. Lägger upp en här, så se den! :) eller kanske lägger upp två.. :)

Så går de när man är jättetrött och har tråkigt.. men ett litet leende ger de iaf..

Känner mig just nu helt tom i huvudet efter den här veckan och den är tyvärr inte slut än.. Men en arbetsdag så är de iaf en ledig dag sen, imorn komer ja befinna mig på affären i leksand, önska mig lycka till till de, kommer säkert gå jättebra, ska introducera en tjej utifall hon inte kan mejeri, och ja själv ska vara på frukten.. ja vi får se hur de går, bara göra samma sak som "hemma" så går de jättebra, men man hittar ju inte riktigt där så allt tar ju lite lägre tid men ändock :) De kommer gå fint..

Lyssnar just nu på Gloria Gaynor I will survive, känns bra just nu behöver lite självkänsla lite skinn på näsan tror ja.. om ja ska orka me resten av veckan och så kommer ja tänka på jesus här nedan om de är så att ja tappar allt.. ha..

Som en kollega skulle sagt, ja känner mig helt slut i huvudet.. Tung vecka verkligen för mycket som hänt, men dagens horoskop i expressen var faktiskt skrämmande rätt.. :) Allt kommer bli bra, frågan är bara hur lång tid vissa saker kommer ta.. men I will survive var de inte så.. :)

Blev så sjukt godissugen så de är sjukt.. för ovanlighetens skull så köpte ja faktiskt bara en påse chips och inget annat brukar ju alltid satsa på allt på engång, men inte denna gång, och nu är ja alldeles för trött för att gå någonstans.. alls.. Kan de fixa någon sida som är som onlinepizza så man får välja eget godis på nätet och sen levereras de hem? hmm kanske ska starta en sån sida annars.. :) vore ju jättebra.. för oss som inte orkar efter en lång dag menar ja.. sno inte min ide nu för då kommer ja stämma någon på hälften av alla intäckter.. minst..

Nej svammel och bla bla jada jada.. The väntar på mig ska bara göra iordning först och sen blir de bästa vännen vetekudden :) Kan någon snälla hitta en vetekudde för hela kroppen? snälla de skulle vara så himla bra.. svårt bara att få in den i micron.. hmm.. ska försöka tänka över de oxå och se om ja hittar någon bra lösning..

Nej ha en trevlig kvälll, och se de nedanför :)

Mia.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0