Positiv energi..

Jaha.. ja skulle nog titta på Fringe men de kom lite annat ivägen, och vet inte om ja tänker börja me de nu, då kommer ja väl inte kunna sova alls misstänker ja..

Har druckit the och ätit glass ist.. behöver äta upp glassen så ja får plats me mer i frysen vilken otur va :) De var nått ja skulle skriva men de kommer ja inte ihåg.. :P

Skulle skriva ett jobbigt ord i mobilen idag, men de fanns inte me som ordval på T9 så då blev de ännu jobbigare och skriva de, de är ett ord som ja inte alls gillar och ja gillar inte att de är så, men de var väl bäst just nu så då fick de bli så.. men ja önskar verkligen att allt var som förr.. men de blir ju tydligen inte alltid som man tänkt sig, men hur de än är så har ja bestämt mig för att 2010 ska bli ett bra år! de måste de, och de kan ju inte bli så mycket sämre än de som varit, eller? Jo men de måste de, börjar känna lite positiv energi så de känns jättebra, och jobbet går oxå bra, så de är bra :)

De som står högst på önskelistan just nu är VÅR! Ja vill inte ha mer snö nu, ja vill ha gräs och sol och vår helt enkelt! De behövs verkligen och de får ju verkligen en att må mycket bättre, så de ser vi framemot..

Hände en sak idag som fick mig att må jättedåligt av oro och ja hoppas verkligen att de blivit bättre nu! Usch stackare! Så jobbigt när man inte kan göra nått heller..

Usch igår hade ja verkligen en släng av ja vill ha barn nu! Då de var massa folk in me barn på affären, men ja vet att de inte riktigt funkar just nu och idag känner ja inte alls samma känsla, men de är konstigt de där, tror de är någon lite klocka som börjar ringa lite.. och har funderat mer och mer skulle verkligen vilja ha en katt, men de passar inte just nu heller och den skulle nog inte trivas här just nu.. Så de får bli ett senare projekt när de kommer till husfronten.. Detta "sen" är de inte roligt så säg..

Köpte idag äntligen en ny handkräm då ja har skrapat av den nya ur tuben typ, äntligen kan ja få lena händer igen de är så ont och ha torra händer, de är därför de är en jättebra anledning till att de ska bli vår igen! :)

Ja blir galen, letar efter en låt med en kille som har en hatt på sig i videon och hela rummet rör på sig.. vet inte vill bara lyssna på låten men kommer inte ihåg hur den går ens, då är de jättelätt och hitta på den verkligen.. snark.. Har letat i säkert en vecka efter jimmy janssons låt i melodifestivalen typ 2000 och idag kom ja på att de var The Poets med What different does it make? och nu till detta.. suck..

Jaja så småningom kommer ja fram till vilken artist de är.. annars får någon gärna lägga en kommentar om de är någon som kommer på artisten..

Nej funderar på nattmacka och toksova nu.. :) jobb imorn...

Imorn är en ny dag med nya möjligheter eller hur var de nu då :)

Mia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0