kedjemail..

Fick ett sånt där kedjemail tidigare idag, två gånger faktiskt.. Ni har väl alla fått de där mailet om msn?? Att de kommer stänga ner användarkontot och bla bla.. och att gubben kommer bli blå eller liknande.. ni förstår va ja menar.. Iaf så fanns de me en länk till denna om en artikel så att man skulle veta om de är sant.. Jag gick in på denna för att bara kolla, ja vet ju att de inte är sant, men de visa sig iaf att de faktiskt fanns en artikel om de här, men sen titta ja datumet, och där står, 2001.. så mycket var de me de.. Och om de nu skulle börja ta betalt eller stänga av ditt MSN konto, så tror ja faktiskt inte att kedjebreven skulle komma utan snarare ett från själva MSN, sånt där som man kan få ibland.. Förstår ni va ja menar..

Iaf så spelar de inte nån roll om man skickar detta vidare eller inte, för de är bluff och båg, precis som alla andra dumma kedjemail om att man får dåligt sexliv, olycka eller blir tjock, va de än är så stämmer det inte särskilt mycket, inte alls för o vara korrekt.. 

Nu kommer ja väl få tillbaka de här bara för därför.. haha :)

Haft en mysig kväll och nu är de dags för sova, och hinna me massa saker imorn.. bla köpa den där halsduken om den finns kvar, och en julklapp..

Natt.

Mia. 

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag fick det där mailet jag med, ifrån Jönköping. Skickade tillbaka och frågade om han verkligen gick på det där?!?!?!?! :D Hahaha... när man går in på länken syns det ju att det är en dålig kopia ifrån BBCs hemsida. Sån sjuk humor! OCH jag menar... OM det skulle vara sant, borde det inte ha läckt ut i media då?? :P Höhöhö... folk är ju bra dumma ibland! Puss finaste du!

2008-12-16 @ 07:22:21
Postat av: Ulrika

Ja visst är en del människor bra dumma i bland;-)

2008-12-16 @ 12:14:49
URL: http://frokenfrakenshorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0