Godmorgon!

Godmorgon! Sitter och har precis ätit frukost, fock hemmagjord manadrinjuice, tack älskling! blev väckt lite tidigare, så nu kan ja dricka mitt the i lugn och ro innan ja gör mig iordning, tänk va en kvart tjugo minuter gör mycket.. och ändå har ja inte lyckats sova ordentligt, satans drömmar helt enkelt.. ingen fullmåne heller va ja vet.. kan inte sova och när ja väl gör de så drömmer ja massor.. hmm undrar va de beror på, om de är mycket i huvudet eller hur de är..

Ikväll blir de ingen hockey för min del, synd hade sett framemot de, men men sambon får åka och ha trevligt me sina vänner, som han sa själv var ju ett tag sen han var på hockey, själv tänker ja köpa en stor påse godis och bänka mig i soffan och se Greys.. vilket låter som en bra ide de oxå :) ska bara komma på va som har hänt iome att denny är där igen.. hmm. förklara någon snälla!

Sliten men de börjar gå över, vilket känns bra, snart är man tillbaka i vardagen igen, skönt.. Så vi får se va som händer nästa vecka.. hoppas att de flyter på som vanligt..

Victoria förlovade sig igår, no shit sherlock, för de var ingen som så de komma eller? Vet inte om de är avundsjukan som talar, eller om de bara är så att de har tjats alldeles för länge om de där, men Grattis får man väl säga då.. Ja lär ju nämna de och antar att ja inte är den enda.. :)

Måste gå till apoteket idag tror ja..

Lyckades iaf igår me och få me alla räkningar dit de skulle, och lite pengar fick ja över, jippie :) så de känns ju skönt, men varför måste dessa ocrnr vara så himla långa? känns som man skulle kunna göra ett mycket bättre system..? De måste ju förstå själva att de är krångligt? jaja.. måste sätta mig mer in de där, kanske finns någon smart lösning så att man slipper dem?.. hmm..

Ikväll blir de spagetti och köttfärssås till middag, känns som ja varit sugen på de hur länge som helst, nackdelen är att ja är inte nån höjdare på de där, de brukar oftast smaka ingenting.. hmm.. så ja får väl göra ett nytt försök, de positiva är ju att ja inte har gett upp iaf.. :P Ja fortsätter ju försöka.. lite mer resultat men de är knappt nämnvärt.. förstår inte att ja inte fixar de där, kanske ska ta fram kokboken, den klassiska från hemkunskapen, få se om de finns nå bra recept där, den är faktiskt den bästa kokboken man kan ha för att laga basmat..

De kliar nå j***lskt...

Jaha.. sak sitta en stund till, sen ska ja göra mig iordning för lite lunchjobb.. sambon loggades in nu oxå så antar att han har kommit fram till jobbet, frågan är vilken hastighet körde du till jobbet egentligen? ;) puss darling!

Mia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0