söndagkväll..

Ser reprisen av Greys, kan någon snälla berätta hur de kommer sig att denny är tillbaka??!

Den här veckan har sprungit bort, allt går så fort, tiden går så fort... kan inte förstå, hinner knappt reflektera över va som händer så är de ny vecka.. man hinner liksom aldrig stanna upp och ta en fundering över vad man gör, va som händer allt bara springer förbi.. Insåg för någon vecka sen att ja fyller 27(!) i år, visserligen om några månader, men ändå, var tar tiden vägen? och vad har man hunnit med egentligen? Innan ja vet ordet om de så står ja där och är trettio.. Ja fick tillome tänka efter hur gammal ja blir, har inte ens hunnit reflektera över de..jaja.. de är väl så de är, som ja sagt tidigare, snart är de väl jul oxå...

Ska hjälpa en vän imorn me bilen.. hoppas att de går vägen och att allt funkar, så hon kan börja köra me den igen snart..

Söndagkväll.. mannen kommer inte komma hgem än på ett bra tag då han har en bit och köra, så ja funderar över va ja ska göra.. Gossip Girl börjar ju snart så ja antar att de blir de och dricka en kopp the, har städat massa här idag, så egentligen skulle ja vilja ta tag i lite mer.. men men vi får se hur mycket ja orkar känner mig rätt sliten i kroppen idag. Har iaf tänt några ljus här då vår taklampa vägrar fungera, och sitter i mjukbyxor och har en söndag helt enkelt, de var inte igår..

Tv ett tag.

Mia.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

dags att börja prata pension?

2009-02-23 @ 19:13:19
URL: http://rebekkaz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0