ny film på g.. :)

Jaha, pratade me chefen idag, hon skulle se om ja behövde ackriditera mig.. vi får se hur de blir, möjligtvis jobb imorn oxå..  håller på och tvättar.. massa tvätt fanns de, att ja inte gjort de tidigare, ja menar hur lång tid tar de egentligen och slänga i en maskin.. inte lång alls, och vi har ju en superbra maskin som går himla fort oxå, så då är de u ännu mer konstigt att ja inte gjort de.. :P

Ska försöka röja så mycket de bara går här hemma nu.. fast nu sitter ja me thekoppen och bara vaknar till.. eller ja.. Ja har ju egentligen inte nån lust alls, men man måste ju göra de ibland..

Oh.. sambon fick bussen såld igår oxål skönt och slippa tänka på de bekymmret, nu är de bara ny arb.bil kvar på listan, ja har säkert glömt nått, men som vanligt.. Ja just, lämna in mobilh***tet oxå.. Den är ju jättebra när den fungerar, men just nu väldigt opålitlig, då den stänger av sig själv lite som den känner, och ja måste ha en fungerande telefon när ja åker igenom skogen till jobbet, iome att de inte finns mottagning där, men måste kunna ringa 112 om de skulle vara så.. nu hoppas ja verkligen inte att de någonsin kommer behövas, men man vet ju aldrig..

Såg nyss en trailer för Transformers 2, bara måste se!! Väntar me spänning, älskling du kanske vill gå på bio me mig :) 1an var ju tycker ja grymt bra, och som de ser ut så är tvåan inte ett dugg sämre :)

Jaha, ska väl ta tag i blommorna, men ja vet inte om ja har någon lust, men samtidigt gör ja de så måste ja ju dammsuga sen så.. kanske lika bra.. Haha, L de är nog bäst att du planterar om dina själv, va ja minns är ja värdelös på och plantera om blommor :) Iaf, inneblommor, ja måste säga själv att ja tycker ja har gröna fingrar när de gäller blommor ute.. Ni skulle ha sett mina tomater två år i rad :)

Skulle egentligen åkt till falun först och införskaffa mig två blomster till, då de kommer och fattas.. och samtidigt lämna mobilen, men har ju egentligen inte nån större lust me de heller...

Hoppas allt går bra för dig darling på jobbet :)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0