Jobba..

Pust.. sitter efter en dag på jobbet och tar de lugnt i soffan, herrn och sonen åkte till blge en sväng till biltema.. Måste göra lite reklam för en choklad jag äter just nu, Marabou Premium Dark Raspberry, mums säger ja bara.. :) så sitter och njuter lite här själv och ska väl ta tag i huset om sådär en stund, vill sitta lite ner först..

Jobbet går väldigt bra faktiskt, trivs väldigt bra och denna vecka jobbar ja 30 tim igen! :) så de känns hur bra som helst, har pusslat ihop schemat så att melodifestivalen är klar, och att ja kan jobba på den, prata även me L på arenan idag, så de är klart, och matchen nästa vecka.. ja är en jävel på o få ihop de ibland.. ibland undrar ja varför ja inte jobbar me nå annat, typ manager eller nått.. :P men ja är supernöjd me jobbet ja har nu, trivs hur bra som helst, finns en nackdel.. de är 8,1 mil tur och retur till jobbet, vilket betyder bensinpengar, och bensinen är ju inte gratis direkt.. minst tvåtusen i månaden blir de.. suck.. men annars så är de bara toppen!

Skulle gå in på din blogg idag U, och måste vara användare på nå vänster för o komma in på den, fatta ingenting, så ja kom helt enkelt inte in på den..

Ibland förstår ja inte va som händer, ch hur endel tänker, blir helt snurrig i skallen av allt alltså, men men, är ju inte mitt bekymmer, och de positiva me och bo utanför är att man inte har så stor koll på va som händer, men ja säger då de, hur orkar de..?? Kan inte förstå ibland.. men de blir säkert bra i slutändan.. eller nått..

De är väl bättre nu iaf, eller för stunden iaf, så de känns ju bra.. hoppas verkligen att de håller i sig..

Helgen var tvärlugn, jobbade mest hela tiden kändes de som, igår så somna ja i soffan, gick upp o la mig efter två timmar och sov vidare.. kl ringde halv sju imorse, och då gick ja upp.. inte alls van och gå upp så tidigt..

Var ju inte direkt så jättesugen på o ta tag i tvätt och disk, och laga mat till matlåda och sånt, men ja antar att ja lär göra nått iaf.. är inte ledig förns torsdag, så ja lär faktiskt ta tag i nått idag.. men som tur är så kan ja skylla på att vi har bran, fast denna gång är de vi själva som stökat till, för sonen kom idag... ooppss.. :)

Ska bli så himla kul den 14! vi är iaf fyra nnu va ja vet, eller vänta fem är vi väl iaf.. :) ska bli så himla kul, ser så fram emot de!

Jaha, skrivit av mig lite nu tror ja, iaf gjort R nöjd nu :)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0