Middag kanske?..

Känns extremt ensamt... verkligen.. inge barn, ingen sambo, bara jag... ensamt och känns som veckan kommer gå så himla sakta.. Känns som om ja är tillbaka på semsetern, fast tvärtom, ja är hemma då.. älskling du får inte vara borta såhär länge igen utan mig sen! Nästa gång är de du och ja som åker, har lite planer, nått som vi verkligen behöver :) ska kolla lite på internet om ja hittar de ja söker..

Sen har ja en grej till dig när du fyller år.. men ja vet inte hur de blir me den alls.. kanske väntar me de tills du fyller 30, de är ju ett tag dit så.. :) så då hinner de ju bli ännu bättre :)

Nog om de.. sitter och tittar på tv, men de finns absolut ingenting och se ikväll.. suck, funderar på och göra lite tacos som ja och U skulle ha ätit egentligen, men ja har inte sån stor lust.. känner mig lite ensam faktiskt..

och inte har ja plantera om de där j**la blommorna än heller..  Suck..

Men men, alla leksaker är borta i korgen, och diskbänken ser ok ut, och de är rätt städat iaf.. :) Ja har ju iaf dammsugat idag :) ja ja säger så, han säger ja inte kan prata ordentligt, men ja tycker att de låter bättre.. kanske skulle ta och kolla upp när ja börjar jobba imorn, har verkligen varit ledig idag, då ja inte har en blekaste hur ja jobbar imorn.. De har nog aldrig hänt förr..

Tittade på Unga mammor, väldigt intressant serie, och de var en tjej som födde barn.. ja vet inte ja tycker väl inte de verkar vara så lockande iaf.. hon verkade ha väldigt ont... så barn får nog vänta ett tag..

Ja ska ja ha barn så är de här perfekta stället och tala om de på sen :) haha..

Mia.

finns en möjlighet till att ja skriver lite sen, känns som en sån dag av någon anledning..


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ledsen att det inte blev något i dag...kan väl bli så när orken tryter...kram

2009-02-10 @ 23:05:14
URL: http://frokenfrakenshorn.blogg.se/
Postat av: Lena

Försök o njut av ensamheten,ge dig själv egen tid, gör de som DU tycker om..:)

2009-02-11 @ 00:11:56
Postat av: Anonym

det hon tycker om vill hon ju gärna att jag är med på ju :)

2009-02-11 @ 19:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0