Melodifestival slut..

Sitter och lyssnar på en av vinnarna från kvällen, och den sitter.. :) E.M.D gick vidare.. ja sa ju de.. Jobbade me VIP idag me, och då kom de dit och blev intervjuade, så de stod tre meter framför mig, ja mätte me måttband.. haha nä.. nu har ja ju sett dem på riktigt så då är ja nöjd, och låten tycker ja var bra..

Allt gick bra idag, förrutom att vi skulle ju haft öppet till kl två, men puckodjn började spela lugna låtar fem över tolv, antar att han ville gå hem då.. så när kl var kvart i ett var vi i full fart me och städa upp allt.. hur kan man göra en sån miss??de var iaf dåligt..Slutade jobba tre.. men var inte hemma förns fyra, då väglaget inte alls var och lita på efter blåst och snö, och en bil som ja inte är så hemma på, så då var de bara vackert att ta de lugnt, men bärgaren åkte bakom mig på vägen så de kändes ju tryckt.. Har ju trots allt sett två avåkningar idag.. så kändes inte för som att de var någon dag att köra race på om man säger så..

Nu väntar ytterligare en vecka me massa jobb.. har ju mina timmar på affären denna vecka som är 21 tror ja.. men ja kan tippa på att innan veckan är slut så är de nog över 40, har en känsla av de.. men de är fint sen när lönen kommer, och skulle vilja unna mig nä nytt, inte för ja vet vad, men nått, så då skulle inte pengar sitta fel, och ja måste dessutom skicka mobilj**eln på lagning, träffa han som sålde den idag, och de var bara och skicka in den på sök.. men kommer de ta tre månader som förra gången, kommer ja bokstavligen hoppa sönder mobilen så ja får en ny, ja ska göra den i så många små partiklar så de inte är värt och laga den, gärna inne i affären :)

Har snart druckit upp min kopp the, som ja känner att ja behövde innan ja ska toksova, men vill inte sova allt för länge heller.. Börjar ju trots allt nio på måndag, så ja vill inte vända helt på dygnet, men någon timme kan ja sova iaf..Fast de är ju rätt tomt härhemma nu när sambon och sonen är i fjällen och ska kolla på SkoterCross.. Så hemma själv igen.. hade vela följa ja me, men nästa gång kanske :)

Jaha, sova och ladda för nya tag.. fröken R om du/ni vill får ni gärna komma ut en sväng imorn på dagen :)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0