nöjd över två dagar lugn..

Lite stolt över att ja nu vet hur man lägger upp bilder :) var ju lätt som en plätt, men de är klart ja har ju inte provat tidigare heller :) Så nu kanske de kommer upp lite fler bilder sen.. vi får se..

Är toknöjd me vårt kök iaf.. lite högar lite överallt, men bortsett från de, så är ja jättenöjd, köpte två nya krukor me blommor idag, blev tokbra, införskaffade mig lite färska örter ( får se hur länge de lever ) som står i en träkruka på bänken, hur bra som helst, ja är nöjd helt enkelt :)

Känns bra att ja faktiskt har fått lite gjort under dessa två dagar, och inte spenderat nästan nå pengar på onödigt, vilket man brukar ha en förmåga av att göra när man är ledig..har varit himla skönt att ta de lugnt och bara lallat utan stress och utan måsten och ändå fått så himla mycket gjort, nöjd över mig själv faktiskt.. :)

Har kollat på Sveriges värsta bildörare och bara skrattat :) ok att man inte alltid är en perfekt bilförare, men hur i hela fridens dagar fick viss av de personerna körkort?? och att de sedan får behålla de oxå.. himmel... men oj så roligt ja har haft :)

Ska försöka se en film som går på Canal+ First nu som heter Live! ska ge de ett försök iaf.. :) men än så länge.. njae..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0