Blge imorn, ledig.. :)

Ojojojoj.. ja säger då de.. ojoj.. nu är de bäst och passa sig.. :) få se då.. :)

Sitter och äter sjukt gott godis, och ska snart göra mig en kopp the, och titta på Greys :D De går bra på hockeyn så ja antar att ja kommer ha en glad herr som kommer hem sen :) bra de! :)

Fick lite gjort nu när ja pratade me min saknade älskade vän! Saknar massor, märks ju fortfarande att vi kan kackla lääännggeee :) Vi bestämde att vi ska åka till blge imorn så får vi en halv dag ihop iaf :) lite lunch på de stora gula M:et antar ja.. få se om man kommer hem me nått då, behöver ju faktiskt inte nått va ja vet iaf.. men kan vara skönt och titta i affärer och sen kan ja ju passa på och lämna in mobilen, äntligen skulle ja väl vilja säga..

Tittar på Arga Snickarn, och de får mig och må bra, inte för att de mår dåligt, utan för att ja vet att vi har de så himla bra, och nästan inte nått och fixa.. Känns skönt :) här hemma är de ju lite småfix, som ja kan göra iaf, och sen är de väl lite som ska tas tag i, men de gör inget, vi bor bra här :) och man kan inte göra allt på engång..

Hittade mitt efterlängtade Jasminethe idag! mumma. ska njuta för fulla muggar av de :) köpte även ljuvligt citronthe som ja ska prova imorn till frukost.. äntligen riktigt the, och inge j**vla påsthe..

Har lite planer inför lördag, men ja tror inte att ja hinner fixa sakerna tills dess.. möjligtvis imorn, men ja vet inte om de är genomförbart på så kort tid..

Var in på apoteket idag oxå, de visa sig att ja tyvärr måste kontakta en doktor som kan skriva ut recept åt mig, antar att ja kanske kan ringa och boka en tid imorn.. ju fortare ja hittar nått som hjälper desto bättre, för de här mår ja dåligt av, och som de kliar på de sen då..

Borde införskaffa en färg till sovrummet nu  snart oxå.,.. har tänkt om lite och tror ja ska ta innefärgen just nu, gissa vilken..  Vit :) och spara den väggen bakom sängen.. hmm.. va tror ni om de?

Nej, nu är de tv för hela slanten!!

Mia.

ps, kör försiktigt hem nu darling min!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Rebecca tycker om att måla :D

2009-02-25 @ 21:20:54
URL: http://rebekkaz.blogspot.com
Postat av: Rebecca

HALLÅ.. du har varit Ledig och inte ett enda inlägg.. dålig stil juh!!!!!!!!!! men du är söt iallafall :D

2009-02-26 @ 22:34:34
URL: http://rebekkaz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0