Ledig två dagar :)

Love me hate me, say what you want about me.. Love me hate me, cant you see what I see..

Jaha, ja vet inte om ja har så mycket och skriva idag..

Vakna tidigt, brukar lätt bli så när man har nått och se framemot på dagen.. och va har ja hunnit gjort, önska ja kunde säga slängt i en tvätt och hängt den, och duschat.. men ja har bara setat här och ätit min frukost i lugn och ro, knepat och knåpat lite och ja gjort i stort sett ingenting på en timme, känns som en riktigt bra start på ledigheten.. :) och är ledig imorn me! JiPpie.. Som de ser ut just nu är de tokfint väder, och ja skulle inte säga nej till grillat ikväll eller imorn :) Ska hämta min nya pärla idag, blir spännande, ska förbi Clas på vägen hem tänkte ja och köpa en sån där grej till cdskivor, så ja får lite ordning i den :) sen måste ja ta och tvätta subarun snart, den är inte originalfärgen längre :P Men de får vänta lite, måste få in lite mer pengar först.. ja har märkt att ja inte är gjord av de direkt..

Undrar när den här j**la snön ska försvinna då..? Vill ju kunna köpa penséer nu och plantera massa ute.. Suck.. väntar me spänning.. Snart så..

Mina föräldrar kanske kommer upp nästa helg, blir trevligt och fira lite påsk me dem :) och trevligt om de skulle komma upp, var ju ett tag sen, om ja inte minns fel, i höstas när ja fyllde år :) Så de blir trevligt, om de blir så..

Nej kanske ska göra nån nytta här nu, åtminstone få på mig ett par riktiga kläder och inte pyjamasen.. Så dags och sätta lite rotation och göra nått..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0