Känns lite bättre..

Sitter och tittar på Gilmore Girls.. Repris, men de går ju så himla dåligt på tv idag... Känner mig bättre i huvudet, kan ja inte säga att ja gjorde imorse, då de helt plötsligt var värre, men ja får skylla mig själv då ja vet va de beror på.. Men nu känner ja mig mycket bättre och hoppas på att de håller i sig, för ja har ju faktiskt vilat ganska mycket idag.. Sambon är iväg en sväng, vi fick sonen idag nyss, men ja vet inte om han var på de bästa humöret, men de är klart, han behöver nog bara umgås en stund ensam me sin pappa så kan ja hoppa in i bilden sen, ibland har man sånna dagar..

Står ni och trampar på samma ställe när de gäller olika saker? Ibland känns de som om man inte kommer nån vart alls me vissa saker.. men de ska väl vara så.. Altanen är i princip klar, köpte vaxduk idag faktiskt, vuxenpoäng :) Ska köpa nypor till den bara, så är de lite småfix kvar, eller ja sambon har väl lilte kvar och göra me några plank.. men annars är de lite dynor som saknas och sånt.. Känns bra, och resultatet blev riktigt bra :)

Glömde nog nämna att ja fick en Bonsai av mamma och pappa nu när de var upp.. Var ju en hel bok til bruksanvisning hur man skulle göra. Så vi får se, den kommer tappa blad nu i två till tre veckor, de var tydligen hgelt normalt, då den är känslig för förändringar.. Ja hoppas verkligen att ja kan ta hand om de! Känns som en fin utmaning iaf..

Om man skulle ta och ta reda på tvätten och plocka undan lite innan min familj kommer hem kanske.. Eller låta de vara tills en annan dag haha.. de lät just nu som ett vettigare förslag.. Se om de finns nån bra film som vi kan se ikväll och dippa lite grönsaker o så.. mm de låter som en bra ide.. :)

Nej, vila var de va? :)

Mia.

Im in love with a fairytale, even thoue it hurts, cause i dont care if i loose my mind, im already cursed
Alexander Rybak - Fairytale

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0