bara sådär fyra månader kvar..

Jaha.. har hållt mig ifårn datorn några dagar nu... jobbat, och varit för trött helt enkelt för att göra nått..

Idag har ja varit ledig, planterat lite penséer men saknade lite krukor, då ja råkade köpa några fler än va ja egentligen skulle ha just nu, så nu står de i fyra olika ute.. får  fixa till de sen när ja får lön och köpa lika.. Var på de lokala fiket idag och träffade några vänner :) sen gjorde ja hemmagjord pizza till middag och sambon har spikat på altanen, och har kommit en bra bit, så de är inte så mycket kvar just nu, ja ska få måla, jippie.. de var längesen ;) men då har ja ju iaf hjälpt till och de känns bra :) sen ska de inhandlas lite dynor lite krukor och lite annat jox, så ska ni se att de blir toppen :) min karl är iaf väldigt duktig :)

Helgen ser ut och bli jättebra :) Först tjejkväll på fredagen vilket ja ser oerhört mycket framemot, sen kommer mamma och pappa och minsta bror upp på lördagen vilket oxå känns jättebra, och sen eventuellt kommer de några vänner hit och en möjlig fest och utgång, vi får se helt enkelt, lite tidigt än, men preliminärt :) Så påskhelgen ser ut och bli en himla fin helg! :D Jobba på söndagen, men börjar ju inte förns halvfyra så de är ju jättelugnt :)

Ja har märkt en ny trend.. Som alla vet jobbar ju ja på affär just nu :) och där har ja märkt en ny trend.. normala och "vanliga" par handlar ev. i korg men oftast när de storhandlar så handlar de me vagn, vilket ja själv gör.. för de känns som helt naturligt.. Men den nya trenden och modet när de gäller och handla är att man som par tar en varsin rullkorg och handlar de som behövs, och när de kommer fram till kassan så packar de upp gemensamt och den ena partnern betalar, men under tiden de är i affären går de inte alls ihop utan går på olika ställen och tar de de behöver, vet inte varför men de kanske har nått me och göra att de är mer effektivt.. Någon annan som upptäckt de nya modet att handla på? Ge mig gärna tips och råd om hur de är bättre ooch göra på detta sätt isof... :) De är iaf en trend som kommer mer och mer, och de verkar som om de kommer hålla i sig ett tag, ja återkommer i ämnet.. :)

Nej undrar om ja ska ta och dricka en kopp the och dejta kudden sen, känner mig rätt slut i kroppen idag faktiskt.. Kanske för att man har varit ute hela dagen.. 

Tror inte ja har nått annat och tillägga idag faktiskt.. Hockeyn är slut nu iaf för säsongen så de känns faktiskt skönt om ja ska vara helt ärlig.. men som min sambo så fint och kärleksfullt sa, men älskling, nu börjar ju allsvenskan i fotboll... Ja säger då de, suck och de här me sport verkar aldrig ta slut, nu är de ju bara sådär fyra månader kvar tills hockeysäsongen börjar igen, va vi ser framemot de, verkligen.. :)

Mia.

Kommentarer
Postat av: Erica

Hejja ÖIS !!!!!! ;) Puss fröken

2009-04-07 @ 22:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0