Ekologisk handling..

Känns som om kroppen håller på o blir sjuk... känns som de iaf.. men kanske bara behöver sova lite.. Imorn är de ny vecka då ska ja ta tag i veckan ordentligt och försöka hinna me, spännande.. veckan kommer bara springa iväg.. Men ser ut som om de är ledig helg i helgen iaf :) får se va som händer då, inte mycket antar ja då ja är pank och ännu mer pank.. minuspank.. totalt bankrutt.. Jaja, inte långt till lön, men de kvittar väl tror ja då de kommer bli ännu värre denna månad.. synd.. Hade så gärna vela åka till Paris.. men ja vet de blir inte nå me de..

Tänkte lägga upp ett fint inlägg om ekologisk handling.. Detta kan ta hus i helvete men ja chansar..

De är väldigt mycket som ska vara ekologiskt nufötiden, vi på affären är jätteduktiga på och hålla ekologiska sortimentet uppdaterat då vi är en kravcertifierad butik :) Jag själv handlar väldigt sällan ekologiskt, ja orkar inte och har inte engagerad i de alls, finns gånger då ja köper ekologisk mjölk, men annars väldigt sällan.. Jag har dock studerat priserna så ja vet att de inte skiljer så mycket pengar på varje vara utom i vissa fall.. men men de är inte de ja vill komma fram till, ja vill komma fram till en dam som handla på affären häromdagen, ja ger all beröm till de som orkar engagera si och handla ekologiskt, men de är en sak som inte går ihop i mitt huvud om man vill verkligen hålla sig till de..

Denna kvinna kom in och la alla sina varor på bandet, och ja börja köra in dem, en efter en, alla var ekologiska, precis allt hon köpte, jätteduktigt tänkte ja, men så kom vi till slutet då hon hade lagt upp allt och ja hade kört igenom alla hennes varor väldigt duktigt måste ja säga, men då kommer bakslaget, hon tar ner två paket ciggaretter och lägger dessa på bandet oxå... hmm.. Detta går inte alls ihop i mitt huvud, först köper hon allt ekologiskt och väljer bort sånt som inte är de och sen tar hon ner två paket cigg, som är så omiljövänliga så de finns inte.. va är logiken i de?? Kände hon att hon var så duktig me allt annat och kunde då unna sig de paketen? Elle tänkte hon inte på att de inte är ekologiska? Ja säger egentligen inte så mycket om de då hon var ju duktig på de resterande grejerna, men hur tänkte hon? Först duktig och sen inte.. Logiken går inte ihop, men men.. de kanske finns en jättebra förklaring på de vem vet..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0