The proposal..

Jaha en cider en god middag och en bra film senare.. trodde att kl var mycket mer men tydligt inte.. Trodde de var dags för sova men inte riktigt än ja ska ta och göra mig en berömd kopp the.. :) Ist för att svulla massa chips och godis blev de frukt idag, apelsin passionsfrukt litchiplommon och lite vindruvor, mumma satt fint då ja inte hade typ nått och göra dessert av.. men frukt fick duga.. :) Kan varmt rekomendera filmen The Proposal med sandra bullock :) Värmde i hjärtat och ett rejält skratt faktiskt, den tar lätt igen de två andra ja sett de senaste dagarna, pianot som för visso var en bra film, men de hände inte alltför mycket och sen dagen innan de Stolthet och fördom, där kan ja säga bortkastade tre timmar men den här filmen på drygt två timmar tippar ja på tog igen all förlorad tid då ja skratta en hel del :) Behövdes tack för att den fanns här :)

Fick en kommentar av en läsare ja har ingen aning om tack ja ska ha en trevlig helg.. antagligen för att ragga läsare till sin egen blogg, men om inte så tackar ja för att du läser iaf.. :P

Just nu är de alldeles för många steg till köket, thevattnet är klart men orkar inte riktigt resa på mig.. suck dagens i-landsproblem antar ja :)

Nuså.. äntligen fixat mig en kopp the samtidigt som snoret rinner typ, ja ja vet inte så fräscht men de är ju bara ena näsan ;) Hoppas på att de är en endagsförkylning, men vaddå man kan väl hoppas iaf eller :)

Nej tror de är snart dags för sängen då ja är rätt sliten faktiskt.. Ledig imorn jobba fyra ledig en och sen är de lite suddigt framöver men de visar sig, tar morgondagen först och så får vi se va som händer sen jada jada..

På måndag gäller de.. hur de känns? jadu.. ja vet faktiskt inte, lite ångest lite blandade känslor och ja ja vet inte alls me de blir säkert bra som min karl säger, ja hoppas du har rätt oxå..

Mia.

Finns en rad som snurrar i mitt huvud..

I want your love and i want your revenge, you and me could have a bad romance..
Bad Romance - Lady Gaga


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0