Lång sovmorgon idag.. väldigt välbehövligt..

Ännu gjort ett misstag när de gäller min kropp, men ja vet ju om de och ja vet va ja ska göra för att de inte ska bli så, men ja kunde inte låta bli, så nu mår ja apa helt enkelt.. att man aldrig lär sig..

Sovmorgon idag var de som gällde inte så lite heller.. men ja behövde verkligen de, ja har inte fått sova ordentligt inatt heller, ja blir tokig, när ska man få en lugn natts sömn igen? Visst de händer ibland, men inte särskilt ofta, har bara hänt två gånger förra veckan så.. Ja vet ju va som är felet här oxå, men svårare att rätta till så de får ta den tid de tar helt enkelt.. ja försöker iaf..

Den här dagen skulle ja vara så duktig och få lite saker gjort, men efter en längre sovmorgon så inser ja att de hinns inte me så mycket mer än en dusch och sen åka till jobbet.. Skulle behöva gå till sopstationen en sväng, men ja antar att de kan ja lika gärna göra imorn om de är så.. ingen brådska egentligen, men just nu är de lite mycket ikea skräp överallt.. Visserligen massa annat skräp lite överallt oxå men de är mest ikea.. Gick igenom garderoben igår, jisses va kläder man har, menn u börjar ja få lite ordning iaf, och dags att ta tag i sängkläder och sånt och se om ja verkligen behöver ha kvar allt.. men sånt måste ja ta en dag när ja är på kasthumör så de får avvaktas lite me..

Har en ny liten favvolåt just nu vet inte varför men.. Yesterday me Toni Braxton, har hört den på Spotifyreklamen och sen så leta ja på den och nu spelas den ganska flitigt..

Jaha dags och göra något innan man ska åka, klä på sig arbetskläder kan ju vara en fördel.. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0