Positivt tänkande..

Me risk för att låta som en evig gnällkärring idag oxå så har ja gråtit en skvätt idag oxå.. Men de som känns positivt är att snart finns där väl inge tårar kvar och att mina ögon känns mycket fräschare under ögonen.. :) Ser konstigt nog inte lika sliten ut längre så ett noll till mig :) Ja känner miglite positiv iaf och att ja fakstiskt orkat tagit tag i en och annan kartong och peppat mig själv så har ja nu fått till de lite iaf, och de tar sig.. Men man får inte vara för positiv för mycket för risk för bakslag finns alltid så de är väl bara och ta de lite pö om pö..

Gav en frågan till min karl om vi tre ändå inte kunde gå på bio på någon disney film, fördel me att ha barn i kring sig är att man kan se tecknat på bio utan att skämmas.. :) Vi vet dock inte om han orkar sitta en hel film, men de är väl bara och prova de går ju hemma i soffan så om vi bara hittar en film som man sitter klistrad framför som Hitta Nemo tillexempel så borde de gå.. Vi får undersöka saken, har en ja skulle vilja se, går reklam för på tv nu, prinsen och grodan eller om de var prinsessan och grodan.. ja ja vi får väl se hur de blir me saken, och om inte annat vore de roligt att faktiskt göra nått tillsammans..

Ja prata me en helt underbar tjej igår på msn, som ja saknar henne.. Synd du har flyttat så långt bort annars hade de ju kunna vara en kopp the idag som gällt men men framöver..

Nej ja ser att kl springer iväg och vi ska åka på p möte till sex så ja lär hoppa ur pyjamasen och ta en dusch man blir svettig av att inte göra nått..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0