Minisemester..

Har haft en jättetrevlig minisemester i Huddik, precis va som behövdes just nu, komma bort en sväng och bara va!.. Dock blev de inge hollywood splatsch men ja hoppas hon får snart ändå :) De hade varit så roligt bara, men men.. Har lärt mig att man kan beställa pizza på internet med utkörning, klickat i va man vill ha på och så kommer de hemkörandes utan krångel och allt blev rätt, vilken upptäckt.. haha men har även tittat så ja vet att ja kan göra de här oxå haha, farligt bara :) Men de var jättetrevligt och se hur hon bodde och hur hon har de, lite pulkaåkning och bara varit helt enkelt.. Fått tillbaka lite av dialekten, men den försvinner ju så fort, så hade nog behövt vara kvar där en vecka.. vilket i sig hade varit jättetrevligt, men får ta en semestertripp dit sen igen :)

Mår verkligen skit just nu och ja hoppas att de blir bättre snart...

Sitter och kollar på Vänner sista säsongen för och få lite positivitet, skrattar lite iaf.. :)

En liten sväng på Ikea idag, men då plånboken och ja inte har ett samarbete så fick storshoppingen vänta en sväng, blev lite ljus och sånt annat nödvändigt ist, lite shopping iaf..

Har ätit pocporn till middag idag, ja ja vet, inte den bästa middagen men ja orkar inte lyfta ett handtag alls.. Speciellt inte i köket..

Imorn kommer bästaste arb.kamraten tillbaka, som ja har saknat henne! :) <3 De ser ja verkligen framemot.. :)

Min nacke tar just nu oxå livet av mig, kör me vetekudden, men de verkar inte vilja hjälpa något heller så..

Suck och dubbelsuck, bara önskar att allt skulle vara lite lättare, bara för en liten stund..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0