Totalmys..!

Har myst hela natten och hela gårkvällen, vilket är underbart! Sovit alldeles för länge idag då ja ska åka om sådär en timme till jobbet, men de känns helt ok, var ju vaken imorse så va spelar de för roll, förrutom de fakta att ja antagligen inte kommer kunna sova ikväll.. men men de får ja ta då helt enkelt..

Försöker så lite roligt på fb, eller ja ja vet inte ja försöker vara inne på fb, men de går sådär, som de brukar göra för dem alltför oftast.. Men ja vet inte om de är massa inne nu och de är därför de inte funkar, ingen aning faktiskt, fast och andra sidan när de inte funkar är de inte någon ide och vara där heller så..

Gjorde min goda potatisgratäng igår, och den blev bra, men dock inte riktigt klar, då vi inte orkade vänta hela tiden ut.. förstår inte varför de förr tog 40 minuter och göra potgratäng och idag tar de snarare en och en halv timme.. kan inte förstå varför.. ?..

Nu sitter ja och äter någon slags lunch frukost mellanmål, dvs the och thekakor.. men de går segt, borde vara jättehungrig men ja har väl förstört aptiten me och sova för länge antar ja, men himmel va skönt de var och sova.. :)

Ja ser att ja borde verkligen städa oxå.. suck torka golv och sånt, men nej de får ja ta en annan dag för idag hinner ja inte och orkar ja helt enkelt inte.. :P

Nej duschen nästa!

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0