Ibland borde man..

Oj va har ja nu gjort för att få så många besökare.. hmm inte skrivit nå speciellt ingenting va ja vet.. men de måste vara de där mind your own.. Kan inte förstå att folk ska vara så nyfikna på andras liv ibland, och nu menar ja inte nå speciellt, men de ska vara så inressant och de ska vara gärna så man skapar lite intriger, hur skulle de annars vara.. ;P

Ja är lessen om ja kallade den där byn för den där j**la byn, men så glad att ja kommit ifrån intriger egna dokusåper och real life.. haha tänk om de skulle börja göra en dokusåpa om de där haha tänk själv tanken.. Ja pratar såklart om den där hockeypuckstävlande orten mitt i.. Men den har absolut sina charmerande stunder och självklart är inte alls alla likadan.. men de känns så skönt och inte vara inblandad ha koll på nånting inte veta nå skvaller, inte veta av vem som gjorde vad och vem som tyckte vad, de är så skönt och bara va.. Ja har tillräckligt me mitt eget som ja tidigare har skrivit och de räcker, ja har inte ork och hålla koll på andra saker, ja tycker de är tillräckligt jobbigt att ta hand om mig själv just nu, äta gå och sova, gå upp ta tag i mitt liv och ja vara helt enkelt..

Ihelgen blir de att mina älskade päron kommer upp hoppas ja, och de har kommit hem ikväll från Teneriffa, och haft en bra semester och bara varit.. skönt och åka iväg mitt i vintern, förra året var ja ju på Cap Verde under julen och de kan ja rekomendera, komma ifrån vardagen och bara stressa av, alltså kanske inte att åka precis dit, men att åka iväg och komma bort och bara vara.. Dyrt men välbehövligt.. Iaf så hoppas ja att de kommer, vore så skoj och träffa dem, märks att man inte har pratat me de på över en vecka, skulle bara vilja prata me de i telefon en sväng, så mycket och prata om.. Och sen blir de på lördagen har mina arbetskolleger bestämt att vi ska ha en tjejkväll, äta gott och dricka lite och de vill gå ut, men ja vet inte om mitt psyke pallar de, har för mycket i huvudet och mår för dåligt, även om ja är påväg upp på fötter igen lite grann så är de ändå jobbigt vi får se helt enkelt, långt till lördag, men de ska bli trevligt iaf, att kunna umgås någon gång utanför jobbet och hinna prata om saker.. Så de ser vi framemot, och efter att i stort sett jobbat alla helger sen december och i stort sett jobbat sex dagars veckor så ska de bli trevligt me två helger ledigt.. som de ser ut just nu.. :) Nästa helg hoppas ja på att ja och min älskade karl kan gå på bio, skulle vilja se Snabba Cash, vilket inte blev av i helgen, så hoppas på och kunna bjuda karln på bio och bara ha massa mys.. Helgen som var var de ultramys på lördagen, och de var välbehövligt och underbart gelt enkelt! Tack älskling!

OJ, klockan är extremt mycket och ja som ville sova vi sju, men man kommer till en gräns sen är man helt enkelt inte trött, och när man vet att sömnen spökar och man iaf inte får sova ordentligt så vet man att de egentligen inte är någon idé att lägga sig, då man kommer och skruva på sig iaf.. Tankarna snurrar lixom hela tiden om allt.. men de reder sig hoppas ja och ja vill bara skriva att du älskling, ja är så himla glad att ja har dig!!

Nej sova på menyn.. De är som sagt en dag imorn oxå..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0