onödigt vetande..

Fick ja de här bara för att ja sa att ja behövde semester ett tag? Kan omöjligt kalla de semseter i vilket fall då de tar massa på krafteran.. Förstår egentligen inte om ja går till jobbet imorn och ja ska bära massa mjölkbackar... när ja inte ens orkar stå upp och läsa ett recept.. på pannkakor.. haha.. Men efter att ha ätit en och en halv pannkaka så är ja tokmätt, eller de var så himla små så skulle kunna säag en pannkaka.. skit samma, massa onödigt fakta igen..

Har släppt i princip alla måsten idag.. de kan ja göra imorn i vilket fall som helst.. De som absolut borde göras är faktiskt och diska... en sån där lagom rolig uppgift, verkligen..

Nej ja har nog lite för lite näring i kroppen än för de var nått ja skulle skriva men hjärnan vill inte riktigt.. Lyssnar ist på lite melodifestivallåtar, Salem al Fakir och Ola, ja inte samtidigt såklart.. undrar dessutom va grannen gör egentligen.. Och när posten kom idag så trodde ja de skulle gå hål i dörren, de visa sig såklart vara en större modell telefonkatalog, hur många gånger måste ja tack nej till den? Ja vill inte ha den kommer knappt ihåg hur man tittar i den och ja har internet, allt ja behöver veta finns där, eller ja inte allt då ja är så himla dålig på och googla och enirora.. så ja men de ja kan iaf.. Fast iofs så är den gula telefonkatalogen perfekt till att sträcka ut hälsenorna på om man står på tå me den.. så kanske ska spara den till någongång då ja har extremt tråkigt och absolut inte nått annat för mig och sträcka ut hälsenorna med, eller så åker den i soporna och så kan ja glömma de där me och sträcka ut dem med, för de kommer förmodligen aldrig inträffa i vilket fall som helst..

Mia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0