Lite mycket på engång..

Tack för kommentarerna på bordet och stolarna :) ja tycker oxå att de blev himla nice :) men de var inte de ja skulle skriva.. alls..

Kroppen mår inte riktigt bra alls.. inte pga att ja var på sexparty igår utan för att de är så himla mycket som händer på engång.. allt precis allt ja tror faktiskt att ja har blivit en aning skitzofren.. men de går väl över, jobbat mycket, mycket känslor som hänger i luften, saker och bestämma sig för och ja får lite smått ångest över allt helt enkelt, varför måste allt komma på engång? Visst de är jätteroligt att de händer mycket på jobbet, de är rätt mycket jobb nu på sistone och de är mycket nytt att lära sig, men måste allt de andra oxå hända på engång, tänker för mycket gelt enkelt.. Snart bär de av på p-kryssning igen och tacka av tre underbara kollegor, de ska bli kul och vi spåna lite på idéer igår som vi skulle göra, och ser fram emot.. Snart får vi en ny chef oxå, vi väntar me skräckblandad förtjusning över va de blir för person, blir svårt och toppa de vi haft, men vi får se hur de blir helt enkelt.. Kommer säkert bli jättebra..

I veckan var ja äntligen och fixa till håret hos bästa frisörskan, mycket skönt och bli lite "vårig" igen :) I veckan som kommer så kommer ja äntligen träffa sötfröken som är "hemma" och hälsar på och ja hoppas att vi ska kunna ses en hel del, tiden har ju dock en förmåga att springa iväg.. Men något kommer vi iaf hinna ses.. :) Jippie!

Bror min berätta att snart kommer ja jobba nära dig, jag svara jaha vardå, ja i vansbro.. haha tror inte han insåg att de är typ nio mil ifrån mig men de är väl rätt nära.. haha..

Nej uppdaterat och klart, se va som händer på tv.. imorn jobb igen..

Mia.

Kommentarer
Postat av: Erica

Klart vi ska hinna ses mer än det vi sågs idag... Jag ställer in siktet på onsdag, så håller vi alla tummarna för att det går i lås!!! PUSS! <3

2010-03-08 @ 20:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0