Mycket som snurrar.. inte bra..

Usch, ont i magen och lite ångest är de allt.. De här var inte de ja behövde just nu.. suck.. Varför måste allt komma på engång? Kan de inte bara få vara lite lugn och ro någongång? Tänkte att ja haft skit tillräckligt, men ja hade visst fel.. Men ja hoppas att de löser sig snarast iaf, de här är inte roligt längre.. Önska ja kunde skriva allt skit som hänt, så ni kunde hänga me lite mer i svängarna, men ja vill inte gotta andra för mycket.. Jag tänker inte ge fel personer de nöjet.. Icke..

Stop and stare ljuder ur högtalaren och så varvar jag med Big Girls Dont Cry..

Ja har så mycket som ja skulle vilja skriva, men de kan bli så mycket fel, så ja låter bli tar de som de kommer ist..

Försökte baka en kaka idag, resultatet hade blivit jättebra, om ja haft en mindre form eller mer smet.. men ja gör ett nytt försök nästa vecka ist..

Nu längtar ja verkligen till sommaren eller åtminstone till våren.. Bror berätta att han åker utomlands snart i tre veckor, skulle oxå verkligen vilja, men får ta de i höst me familjen då vi sticker till Grekland någonstans, och de ser ja framemot.. Hoppas på att deklarationen ger ett positivt resultat..

Bilen krånglar dessutom, vet inte riktigt va de är för fel, men den vill inte riktigt, så de känns surt om ja måste lämna in den igen, räcker de inte att ja måste köpa nya sommardäck? Byta ruta, avgassystem och bromsar bak.. Räcker nu tycker de bara går emot mig just nu, men ja vet ju att de vänder, men frågan är ju efter hur lång tid..? Isiashen ( vet inte riktigt hur man stavar) krånglar något så j**ulskt så ja fick inte sova mycket inatt, utan så fort ja vände på mig så vakna jag av smärtan.. Ja ja kanske gnäller lite just nu, men just nu tycker ja att de är med all rätt.. Ja orkar inte mer skit helt enkelt.. De tar knäcken på en, men som pappa skulle sagt, de löser sig. Kloka ord från klok man :)

Ibland undrar ja om folk verkligen har samvete..

Massa tända ljus här nu och ja har lite mysstämmning, men jättesvårt just nu att slappna av, då ja har en miljon tankar som snurrar i huvudet..

Hittade idag ett hus som ja verkligen skulle vilja ha, men nackdelen är att de ligger på fel ställe, i Mockfjärd, vilket är fel, men huset är jätterätt! Verkligen bra.. men men..

Nej nu ska ja beställa ett väggord som ska sitta över sängen, få se om de blir bra :)

Sova borde ja oxå göra, men de är rätt mycket, och en hel del för mycket just nu...

Mia.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0