Lite fattigare, lite gladare..

Jaha, de blev shopping, trots att ja inte skulle.. typiskt typiskt.. men lite fattigare, men lite gladare de känns bra iaf :) och de var ju riktigt trevligt trots att sista tio innan stägning blev lite stressigt :) Men nu har ja inhandlat en sjal den 21 till samlingen om ja ska vara korrekt, och ett linne, som ja verkligen behövde (kanske inte) och en tunika, samt en ros alltså en blomma, så ja är nöjd, problemet är att ja hade behövt ett fönster till om ja ska få plats me alla blommor snart, men ja tycker ju verkligen om att ha levande blommor, så de får väl bli så helt enkelt, och nu äger ja två rosor och den ena har levt väldigt länge nu, så hoppas att de håller i sig :) Så lite fattigare men som sagt lite gladare, och vaddå nya pengar kommer väl om tre veckor så ja får väl leva på nudlar tills dess om de är så då.. de är ju trots allt inte hela världen.. Men måste börja spara lite på pengarna oxå om ja ska kunna ha råd att åka utomlands, men samtidigt var ja ju tvungen och fira att ja får tillbaka pengar på skatten! haha :) och sen är de ju så att ja faktiskt nu kan kasta två plagg iome att ja köpt två plagg, och de finns massor i garderoben som ja aldrig använder och som förmodligen kommer ligga där ett bra tag, så dags för in med nytt och ut med gammalt skräp.. Låter inte de som en briljant ide? :)

Den här dagen har faktiskt verkligen varit toppen, jag har fått tagit de lugnt, men ändå gjort massa saker och veta att ja är ledig imorn oxå, vilket gör mig lugn för sist ja var ledig två dagar var i januari om ja inte minns fel såklart.. Så de är ja värd och behöver inte stressa över att ja ska jobba imorn, utan verkligen fundera över va ja ska ta mig till imorn då ja kommer avlida av rastlöshet, men samtidigt så är de bra och vara ledig, och ja behöver öva lite på de.. :) Kan i värsta fall alltid dra fram snabeldraken och dra den ett varv, samtidigt som stereon är på för fulla muggar.. och en paus med lite the och en sockerkaksbit och bara njuta av lite ledighet, inge måsten inte nånting helt enkelt :) Men vi får väl se telefonen kanske ringer imorn och de blir jobb iaf, de visar sig, men ja behövde en dag då de var ledighet i två dagar som de såg ut för att kunna stressa av lite och bara tänka på ingenting, rå om mig själv eller ja.. Andas helt enkelt..

Nej tror kl börjar springa mot läggdags, ska dricka lite trocadero för omväxlingsskull och sen sängen.. önskar tvn var i sovrummet bara.. men man kan inte få allt här i världen, och ja kommer nog kunna somna på studs iaf :)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0