sockerkaka..

Man blir så glad när man får positiva kommentarer på bloggen av sina vänner, underbar känsla! :) Tack ni är bäst, men de vet ni redan..

Just nu står ett vågat projekt i ugnen, enkel sockerkaka blev med vit choklad i och citron, vågar inte hoppas på ett bra resultat än, men vi får väl se hur de blir..

Har varit iväg och tittat på däck, inge klokare, de ville veta alla siffror så att ja kunde få exakt rätt däck, ok de är väl visserligen bra, men vaddå kan de inte bara chansa då och ge mig en ungefärlig summa? Nej de var visst svårt, så ja får väl helt enkelt kolla på däcken ja har så de blir rätt då.. men grejen är att ja inte just nu har däcken här bara.. men de löser sig, tre veckor tills de är lag på andra däck så ja får väl helt enkelt vänta.. borde oxå beställa tid för besiktning.. men svårt och veta då ja lär fixa lite annat på bilen oxå innan.. men så man är säker på att få en tid..

Jaha.. nej nu ska ja inte göra mycket många mer knop på några timmar, de känns bra för sen blir de lite shopping med tjejerna på kupolen, eller ja jag har ju köpstopp så blir väl mest gå runt och kolla och ta en fika på waynes antar ja.. :P

Nej tillbaka till sockerkakan..

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0