men varför.. ???

Snart gråter ja floder.. Finaste ljusstakarna som dessutom bara är en och en halv månad lyckades ja ha ner på golvet så de blev krasch av allt.. F*N oxå.. Blir jättelessen.. Och så måste ja städa upp de, gå ner och sätta i motorvärmaren i bilen och ja allt bara rasa en sväng.. vill ju ha de där ljusstakarna kvar..

Blir så lessen så ja nästan gråter, varför måste de jävlas me de mesta just nu? Kan ja inte bara för en liten stund få ha lite lugn och ro? Suck.. ja ja vet nu gnäller ja igen om allt som är skit, men hur kul är de och läsa om att de bara är rosa moln och att allt är såååå himla bra hela tiden? haha.. Eller hädanefter ska ja bara skriva om sånt som är bra haha eller inte..

Imorn blir en väldigt spännande dag på jobbet oxå.. hela veckan kan nog bli ganska spännande kan bli en ganska tumult vår.. heter de så? konstigt egentligen att man använder sånna ord som man egentligen inte har sån stor koll på va de egentligen betyder, men de låter ju bra eller..? :) Ja jobbet ja.. kan inte mer än säga att de blir spännande framöver och en utmaning men de kommer säkert bli jättebra tillslut :P tillslut..

Annars ja inte mycket de är massa som händer hela tiden tycker ja och ja vill nog egentligen bara ha en semester och vara ifred från allt som händer en vecka bara att rensa tankarna på allt.. de skulle ja behöva..

Igår lyssnade grannen på högsta volymen på Stand By Me med Ben E King, fast en upphottad variant, så nu ljuder den i mina högtalare från datorn och ja funderar på om ja verkligen måste städa upp de där ljusstakarna eller inte.. helst inte.. men de är fler här imornbitti än mig själv så ja lär väl ta tag i de antar ja.. suck.. Kan ja inte bara vägra städa helt enkelt, man får vara någonannanstans? De låter ju som min plan och så tar ja tag i de en annan dag helt enkelt...

Nej en kopp the, kanske lite tv sen sova.. duschen vore ju faktiskt ett bra alternativ oxå.. :P

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0