I brist på annat..

Ja tror ja har lite tråkigt idag.. får bli ett till inlägg, nu när man kan skriva hur många man vill på en dag.. om ytterligare helt onödigt vetande... men men ...har suttit på aftonbladet.se och läst lite nu.. i brist på annat, funderar på lite GH.. men vet inte om ja orkar plocka fram allt.. kokar lite vatten till the, och undrar varför ja ens gick upp ur sängen idag egentligen..

Lyssnar lite på en skiva och hör på egentligen bara fergies låt Big girls dont cry.. vet egentligen inte varför, men den kändes passande till detta väder.. varför är de inte sol egentligen? Gick bra och jobba igår, trotsallt... så de var ju skönt, drog in rätt bra me dricks så ja ska nog klara mig en vecka till.. är väl egentligen meningen att ja ska leva i veckorna på dricksen, och fortsätter de rulla in som nu, så är de ju inge problem.. vilket känns bra, ha, ja hitta en positiv sak :) Borde fortfarande ha ringt mamma.. hmm...

Satt och titta lite jobb på jobb24.se och proffice.se man ja ska ju inte byta nå jobb nu, så de spelar ju egentligen ingen roll..

Glömde skriva inatt tror ja att ja kände att ja ville flytta igår, ja vill flytta hem igen tror ja, är lite inne på de.. ja vet ju att bostad och arb. inte är nå svårt och få tag på, nära till mina föräldrar och company.. skulle vara rätt skönt.. men då kom vi till den lilla detaljen me mina vänner.. vänner som ja har men som ja är skitdålig på o höra av mig till, men ändock..

J är i turkiet nu.. skönt för henne och få lite sol..

De blivande gifta paret var och budade på ett hus häromdagen, men de var nån annan som fick de ist.. konstigt, de hann inte me i budgivandet.. och inte konstigt ja tror inte ens att skulle få ett lån, me tanke på att de ryktas om att han har lite över 800tusen i skulder redan.. så känns som om en vanlig svensson inte får så lätt och låna hmm 2,2 mille sammanlagt..

Glömde nog skriva oxå att sonen fyllde två igår :) grattis säger ja, ja har inte hunnit träffa honom än, me tanke på att de inte är karlns vecka denna vecka.. men han växer iaf och blir större.. funderar på om man skulle vara ledig sista lördagen i maj oxå och gå på kalas för herrn.. men ja vet inte känns som om man redan tagit ledigt så mycket på sistone, och som de är idag vet ja inte om ja är så mycket sällskap..

Jaha.. tvätten står nästan klar nu, så arb.kläder till i helgen är klara och bara se fram emot ett dubbelpass imorn och ett pass på lördag.. hoppas att de drar igång me lite mer arbete snart för de här är rätt tråkigt..

Mia

Open up your mind and see like me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0