Feber..

Feber och jobba är ingen bra kombination alls.. och ja märker de varje gång ja jobbar dubbla pass och inte får sova ordentligt.. då får fröken feber.. som tur var fanns de ipren hemma, som ja egentligen inte alls tycker funkar, men de gjorde sitt denna gång.. mycket vatten är oxå bra :) som tur var så hade vi en jättelugn kväll, så de var riktigt skönt iome att ja vet inte om ja orkat en kväll till som igår faktiskt.

Jaha, A var ut idag såg ja, men de är ju så svårt och komma fram o säga hej.. total ignorant.. antar att hon lär väl få reda på att ja har denna blogg så småningom och kommer vara skitförbannad.. men ja har ju trots allt inte lagt ut några namn, och sen så behöver man vara ärlig ibland, och ja tror att du behöver komma in i verkligheten ibland, ta de här på rätt sätt, men öppna ögonen lite så ska du se att de blir bra.. :)

Ibland tycker ja verkligen folk är äckliga.. känsliga läsare varnas ;) de var en kille idag, tänk om ja visste vem.. som spydde ner hela toan, papperskorgen och väggen.. sååå äckligt.. tack o lov så har ja en himla bra chef som tog hand om de.. ibland funkar de, men idag vände de bara sig i magen på mig..

L kom förbi en sväng och satt och kackla skit så tack o lov gick kvällen lite fortare.. :) hoppas de löste sig när du gick hem sen bara.. :P :)

Längtar så till i höst och hoppas innerligt att ja lyckas hitta ett 7 till 16 jobb, så ja slipper de här, trodde inte att ja någon gång skulle önska mig ett sånt jobb.. men tydligt de..

Nej, nu är de bedtime så man får sova bort febern och hoppas på fint väder, men när man går hem från jobbet nu förtiden så är de ju nästan soluppgång så man ser ju lite va de ska till och bli för väder..

Hoppas på en liten grillning imorn men vi får se.. de är ju lite tråkigt att alla ska jobba tidigt på måndag.. :P

Natt

Mia

Kommentarer
Postat av: L

Allt löste sig under natten:)

2008-05-14 @ 15:46:11
Postat av: L

Allt löste sig under natten:)

2008-05-14 @ 15:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0