typ 3 dec..

Jaha, då har man pulsat hem efter ett jobbpass.. 17 maj.. helt galet, säkert tre dec nu.. o de slutar inte va är detta, har snöat i ett dygn, men positiva är ju att vi har nått o prata om ;P

De var lugnt idag, för lugnt.. så chefen tog ledigt och gick ut, vilket han behövde.. tror ja skulle behöva oxå, fast ja känner inget sug, men ja hoppas att man kan vara ledig sista nu då.. får se hur de blir :)

Var ju en misshandel igår natt här, nu vet ja vem de är, men läget är stabilt och han kommer o bli bra, vet dock inte hur käckbenet kommer se ut efter... men d visar sig.. 4 mot 1..

Jaha, åter till de här fenomenet me den där blivande mannen.. suck.. han var på efterfest igår, och gissa vad, han åkte ambulans imorse.. ovanligt.. men den här gången "har de inte nått me alkoholen och göra, de måste vara nått annat som är fel" så han ligger kvar.. undrar när han kommer inse att de visst är alkoholen som gör att han blir dålig,vill inte ens tänka på hur hans lever ser ut.. hmm.. men somliga straffar gud på engång, eller hur var de..

Nu ska vi se, snö, misshandel, blivande mannen.. ja tror ja fick me mig allt som ja skulle.. ska försöka ta och lägga mig nu, så man kommer upp imorn.. fast de är svårare o ta sig upp ur sängen när man inte har trevligt sällskap brevid sig.. suck.. men hoppas vi ses imorn iaf :)

Ja hoppas att de slutar snöa till torsdag, annars är de tveksamt om ja börjar jobba då..

Natt..

Mia

Kommentarer
Postat av: Rebecca

haha klockrent. ambulans historien ;) men men någonstans tycker jag att man borde lära sig av sina misstag eller? mohaha nej tyvär jag har ingen skoter men en häst och släde..

2008-05-18 @ 13:29:31
URL: http://rebekkkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0