tokförkyld.. :P

Jaha, blev man inte tokförkyld då?? jo naturligtvis, känns som o andas genom ett sugrör vissa gånger, och ja kan tala om att de inte är lätt, lite lätt ansträngande måste ja säga... men hoppas att de går över snart så man kan sova normalt och dels blir de ju inte så himla lätt och jobba om de är så ansträngande och andas..

Tog me mig datorn ut en sväng, de är ju trots allt sol ute, fast dock inte lika varmt som de har varit.. ja har inte varit så engagerad i den här datorn på sistone, eller jo, men inte internet, ja har nog inte varit så engagerad i nått på sistone tror ja.. känns som ja inte orkar bara just nu.. får ta de sen när man är på lite mer topphumör helt enkelt..

Väntar på att U ska komma hem så ska vi äta lite paj o glass :) får bli frukost och lunch idag.. för de är tillräckligt ansträngande och andas o äta samtidigt.. så de blev nån slags bantingskur verkar de som.. :P ja vet inte.. men ja hade ju lagt på mig lite extra innan, ungefär som om kroppen visste att man skulle bli lite halvkrasslig.. så då var de väl lugnt då antar ja.. hmm... ja har nog inte nå mer just nu..

Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0