Last night..

Igårkväll var de ju rätt fint väder.. och iome att ja skrivit lastnight så borde ja ju skriva om gårdagen.. eller gårdagskvällen kanske.. äh.. Satt mest på de lokala fiket igår på dagen, som vanligt.. kan inte förstå ;P men vi satt där en stund, sen följde ja impulsivt me U och T till F för o lämna in deklarationen och titta lite på Plantagen efter lite blomster.. vilket behövs, de ser förjävligt ut ute på min "altan".. så vi gick o strosa där lite grann, men ja lyckades bränna lite pengar, så ja antar att ja lyckades då, ska se om tomaterna blir lika stora som förra året.. Ja har inte nå gröna fingrar, men de gick rätt bra för mig förra året me de där :)

Sen blev de o åka hem.. hann ju iofs inte vara hemma så länge, förns han kom o hämta upp mig för o handla lite mat och sen blev de hem till mitt andra hem o göra middag :) Sonen, dock inte min, iome att ja inte har nån.. men dock.. var på himla bra humör, vi lekte lite me bilarna, och sa traktor hela tiden :) han är för himla söt den där killen :) Tvn var på, sonen sov, så vi tog fram en flaska vin och var lite busiga, kan ju inte dricka vin på en måndag, eller hur var de nu då.. :P kl blev rätt mycket, så när man steg upp tjugo över fem så var man ju sådär pigg måste ja ju erkänna, men båda mina sötnosar haha, var på himla bra humör och ja fick skjuts hem till mig, vilket var himla snällt, för ja kan faktiskt åka buss, men han är en ängel :)

Nu är ju inte kl mer än tio i sju på morgonen, så de känns ju som om man borde hinna göra nått idag, kanske ska ta tag i den där städningen.. men de är ju så jobbigt och dra fram snabeldraken och börja.. eller inte egentligen me tanke på att de tar typ en kvart så väntar man bara på att de ska torka, så de är ju iofs nice... men hur man än vrider och vänder på de så är de ju så himla tråkigt o städa.. iofs om ja börjar nu hinner ja ju ut på en liten morgonpromenad, vilket skulle vara nice.. Sen kanske man då hinner tillbaka till vinn adams pengar, som brukar vara rätt intressant och lyssna på, men då måste ja ju sätta fart nu, suck..

Annars händer inte så mycket spännande.. ja tar de rätt lugnt just nu, fortfarande less på de där tjejerna, är de nån som kör lite stalker varning så är de hon som kör förbi de lokala fiket fyra gånger inom loppet av en timme... vilket ja kan tillägga att vi bor så himla litet så man åker inte förbi bara sådär ändå.. men men ja orkar inte riktigt lägga mer energi på de där. Och sen har vi den där andra tjejen som sitter och gråter för hon vet att hon, hennes värsta mardröm kommer snart.. ( ja överdriver ju lite, men lite sanning är de ju oxå.. )och blir de då verkligen nått bröllop???! de är ju den stora frågan :) jo de är väl klart att de blir de, för hon skulle nog aldrig lägga ner de där, även om hon har skygglappar på och om hon inte inser va som händer runt om så är hon ju rätt blåst.. snacka om att inte vilja inse va som egentligen händer, men o andra sidan, de går ju och göra nått åt.. 

Vill inte klanka nå mer på de där, för de är ingen ide kan ja säga, har redan försökt.. vilket är helt bortkastad tid, ja säger bara lycka till me de där du, de är upp till dig nu...

Nej, nu är de dags och sätta lite fart så man inte somnar på soffan.. :P

Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0