Sista dagen nu..

Hur nyttigt kan de egentligen vara me smootie.. :P surt, surt surt... men de säger att de ska vara bra så ja fortsätter väl ett tag till då antar ja.. :P den som ja dricker nu ser till o me farlig ut..

Sitter och svär lite över h&m... beställde lite och skicka tillbaka, så nu kostar de enda shortsen som ja behöll 189 kronor ist för 98.. de är ju oxå lite surt, fast o andra sidan så har ja ju lärt mig nått.. :P

De värmde i hjärtat imorse.. (de är ju fortfarande morgon men..) när sonen vet att de är ja som är där, och när pappa frågar om de är kul o se mig igen så svarar han mm :) man smälter som smör i solksken när man hör sånt.. så nice :)

Ja, ja vet inte riktigt, ja har nog inte gjort så mycket egentligen som behöver nämnas, ja var till blge igår igen me U.. skulle köpa en kamera, hon kom hem me ett par skor o en tröja ist.. så så bra gick de.. :P men hon hitta en o bestämde sig för den, så var de frågan om vilken batterisort de var.. o där tog de stopp.. vi insåg att de var bättre o ta reda på va denna typ av batteri var för nått, och sen köpa, för en gångs skull så var både hon o ja smarta , den ni :)

Hitta en bra sida igår, vadheterlaten.se där man kan söka på allt möjligt när de gäller tv och filmer och hitta den.. :) var bra, för funderat över den här friendsreklam låten.. och nu hitta ja den, och spelar den för fullt.. the story of the impossible.. Hitta dock inte den andra från tele2 reklamen, den me follow the rythm follow the heart nånting.. men en av två är ju inte fel :)

Hmm.. nu börjar den här smootien nästan bli god ju..

Sista dagen ledig idag, sen är de bara jobb som gäller för hela slanten.. hmm.. vi kommer aldrig se varann i sommar är ja rädd för, han dagtid och ja kvällar och helger.. lyckas vi me de så, bra jobbat :) fast ja är rätt positiv åt allt iaf, för ja tror inte de kommer bli så illa som vi tror, sen är de bara hoppas på att de funkar.. men de måste de göra, de har ja bestämt.. för de blir ju utlandet i höst, och vem ska ja annars åka me ;) och ja har massa annat inplanerat oxå, så de bara kommer och funka, de är så :) Förhoppningsvis är man ledig några dagar i sträck så man kan göra nått iaf, vore ju nice och åka till typ kålmården eller nått sånt, furuvik kanske över dagen eller nått.. :)

Ja borde ha ringt E, borde ha hört av mig till några andra, men fortfarande så är de nå fel på mig, som L sa, de är inge ovanligt och de blir bättre, ja vet att de gör de, men frågan är när.. ?? och nästa fråga är ju varför de blev såhär.. hmm.. Men ja har mina aningar, så de var väl så, de går över helt enkelt.. hoppas ja iaf..

Nej, nu ska ja ta o göra nån nytta förrutom tvätten.. och de är o kolla elbolag se om de finns nått billigare alternativ.. synd att man inte kan binda sig bara månadsvis.. typ ett halvår eller så till o börja me.. men men..

Jaha, ha en bra dag då, för de hoppas ja att de blir.. :)

Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0