Längtar..

Jaha.. jobbar och sliter eller hur var det nu igen.. :P som vanligt fast värre.. ja längtar verkligen till tisdag.. bara 5 pass kvar! :D men de var just de fem passen oxå..

Var ut och åt middag igår me karln och U.. ja sällskapet var underbart, maten, nja den gick bort... inte bra.. men han var nöjd så då är ja nöjd :) Idag var de premiäröppning för skutan, ja säger bara stackars personalen, inte ett dugg avis, men de kan ju glädja sig me att de kan inte bli sämre än idag iaf :) Han var där me sin far, så ja gick och sa hej och kackla lite skit, konstigt att man kan vara så nervös egentligen över och träffa svärfar.. har ju redan träffat han en gång så de borde ju inte vara nån fara.. :P men ja tror de gick bra iaf :)

Ja satte mig här för attja skulle skriva av mig för ja hade så mycket och skriva.. mm.. allt är som bortblåst.. suck..

Träffa E på stan i går var de va.. ?? de var kul och se henne, men i all hast och hon fråga om de var bra, så blev svaret automatiskt ja, man går på autopilot ibland, när ja egentligen inte alls tycker att allt är bra.. hmm förlåt mig.. men men, de ja kan glädja mig över är att de är lite bättre iaf, även om de känns.. träffa en tvååring idag, tänkte så mycket på sonen, längesen man träffa honom nu, hoppas ja får se han igen snart! :)

Jaha, ja som sagt längtar verkligen till tisdag!!! då blir de om vädret tillåter, minigolf och pizza :) de ser vi frasm emot!

Ja, ja tror ja skrivit de förr, men killen på hemköp måste vara kär i mig.. varje gång ja handlar ger han mig rabatt på nått.. hmm.. måste nog ta o byta kassa för de känns ju lite konstigt, fast samtifdigt, om de blir billigare så ja varför inte.. :P

Jaha, ja saknar min trogna läsare, men ja vet att din dator är sönder, men ja saknar dina inlägg oxå.. suck.. :) så de är väl som de är, fast du vet ju redan allt ja skriver typ..

Ja tjuvtränar lite på putningen nu på golfen inför minigolfsäsongen, men o putta på gräs är ju inte riktigt samma sak, men de är kul, speciellt när H-Å säger att ja har talang för de där.. haha undra hur resten av golfspelet skulle se ut för min del egentligen om man skulle vara lika bra på resten.. haha... måste prova iaf..

Mina föräldrar pratar om honom :) de är ju kul att han får vara me i disskutionerna hemma om framtida saker osv.. känns kul att de tycker så mycket om honom :) Åker hem nästa helg, funderar på om man skulle åka lite tidigare ändå.. typ torsdag, fast ska karln vara sjukskriven så kan ja ju åka fredag iaf.. mamma är ändå inte hemma förns fredagkväll så.. vi får se.. längtar faktiskt hem iaf, de känns som om de var himla längesen nu.. Prata me mamma igår, väldigt pratglad, var längesen ja ägna lite tid åt samtalen hem känns de som.. och prata me bror oxå, de var ännu längre sen..

Nästa sommar ska ja jobba som vanliga människor och ha lite semester, för ja vill inte jobba såhär längre, känner att ja missar hur mycket som helst, och om man ska jobba på dehär förhållandelivet så är de ju en liten fördel om man inte jobbar typ jämt.. Golfen är egentligen perfekt, där skulle ja kunna jobba jämt, året runt, fast ja har hört att man bara golfar ute på sommarn.. hmm.. måste lösa de problemet först bara..

Har verkligen ingen lust och gå o jobba snart igen.. suck.. tänk om man vart ledig.. tänk... Ja tror ja får göra rutin på gå ut o äta en dag i veckan så man får liten bit av ledighet iaf.. torsdagar har hitills varit perfekt men vi får väl se hur schema ligger framöver..

Nu hoppas ja att ja bara jobbar en dag nästa vecka och får vara lite ledig me min karl, så vi kan ha "semester" och spela lite minigolf, äta lite glass och bara ha de bra, de är de ja verkligen vill, skit samma om de var en vecka utan pengar, men efter 68 timmar så tror ja att ja klarar mig en bit..

Tack för att ja har dig killen, betyder så mycket!

Fan nu har ja en humla i lägenheten, lär gå o ta bort den, men ha en trevlig kväll.

Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0