saker som blir fel..

De känns som om en sten från mitt hjärta har lättat lite, en sten som jag inte ens visste att den fanns där.. Trodde jag hade full koll, men tydligen inte..

Nu tror jag att jag har full koll igen, iaf ett litet tag hoppas jag, att de kanske kan vara en rak linje ist för en massa svängar att allt kommer bli ljusare och att allt kommer lösa sig på bästa sätt, de hoppas man alltid..

Jag tog mig i kragen idag och gjorde ett rejält städryck och när jag ska sätta på mig tjocktröjan för att gå till affären så kommer jag åt en ljuslykta så den hoppar ner i golvet och går sönder, bara att ta fram snabeldraken och sen när jag kommer ner så tycker jag att de är bättre att ta cykeln, var rätt hungrig ja men då är de någon som jävlats med mig och tagit ur luften ur mitt däck.. så de fick bli och gå iaf..

Senare nu på kvällen har jag sett Salt, rekommenderar den med pocporn till, mycket action och väldigt bra film.. Iaf så fick jag ett samtal, ett samtal som var väldigt jobbigt, dels för att de inte var sant och dels för att de är ett tufft beslut, hur vet man när enough is enough egentligen? Så efter ett halvtimmeslångt samtal så kände jag mig illa till mods, eller ja faktiskt både arg och lessen och besviken, men de är ju som de är, i små byar så kan en liten grej bli jättestor, och tydligen fast ja inte bor där så blev de nått som blev knas, vilket blev fel.. Suck för dessa byar men ändock nu var de ju som de var.. Nu har jag lugnat ner mig och jag har skrivit ett mail till en vän, för att försöka få rätsida på allt och jag tror att även om vi blivit sårade båda två, men mest min vän så tror jag att just nu är de här bästa lösningen på allt.. Att bara låta de vara helt enkelt.. Tråkigt men ja..

En annan sak som oroar mig lite är en annan vän, men jag hoppas att allt är ok, och om denne behöver prata så hoppas jag att denne vet att jag finns här.. och att de var lugnt som du sa att allt bara var positivt.. <3

Något annat som jag funderade på är dehär med svartsjuka.. Hur långt och hur mycket är egentligen tillräckligt? Vad är ok, och vad är inte ok? Jag vet man ska alltid se till sig själv vad man skulle tycka att gränsen gått, och jag vet att de är svårt.. Men jag tror oxå att om man litar på varandra så behöver inte den där svartsjukan infinna sig på samma sätt och förhoppningsvis inte alls..

Jag har iaf haft en toppenhelg, förutom de här mindre trevliga samtalet, och insett att ibland kan livet vara himla bra, och ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig, men i slutändan så tror jag att de blir himla bra.. Så nu vänder jag på bladet och startar på det nya kapitlet och ser va som finns där, vilka möjligheter som finns, vilka problem som dyker upp och hur man handskas med de och hur man löser de, och vad man kommer fram till.. För som jag skrev i början av året så tror jag att år 2010 fortfarande kommer vara ett himla bra år, och även trots vissa motgångar och upp och ner hit och dit, så tror jag att de kommer i slutändan vara de bästa år på länge, och jag hoppas att 2011 blir ännu bättre..

Gonatt.

Mia.

We shared the lafter and the pain, we even shared the tears, your the only one who really knew me at all. So take a look at me know, theres just an empty space, theres nothing left here to remind me, just the memory of your face, so take a look at me know theres just an empty space, and you coming back to me is against the odds and thats what i got to face..

Against all odds - Phil Collins


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0