Lite mer uppåt :)

När ska du få vara ledig då, ständigt samma fråga på helgerna, den tycks återkomma.. :P ja ja kan tala om att nästa helg är ja faktiskt tokledig hela helgen, liten minisemester fast på tre dagar :) jippie! :)

Var o köpte bil igår, en Subaru och hälsa på svärfar och hans familj, vilket var trevligt.. har blivit mkt släkt på sistone, men ja antar att ja är skyldig de, eftersom han träffa hela släkten typ första gången.. :P men ja har himla trevligt, så de gör absolut ingenting :)

Händer rätt mkt saker nu som faktiskt både är rätt trevligt och rätt skrämmande, och kan komma o bli stora förändringar.. men tar varje dag i taget så får vi se va som händer helt enkelt :) de kommer bli kanonbra i slutänden iaf.. :P

Imorn ska herrn på hockey, då lsd spelar om ja fattat de rätt, och han är väldigt glad över att de snart äntligen drar igång igen, medans ja tycker de är mest jobbigt att de ska börja igen.. men men .. huvesaken han är nöjd :) Själv ska vi fira J imorn lite, kom plötsligt, men spelar ingen roll, får unna mig nått oxå, lunch och utomhusjacuzzi, så de blir nice, de kan ja behöva :) Men innan så kommer han förbi o sätter upp min hylla ordentligt, så de blir nån ordning här hemma igen.. :)

Jaja, behöver inte skriva att ja älskar dig, de vet du redan :) du är bäst :)

Mia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0