Skitdag..

Jaha, ledigheten är slut, och man har genast insett hur sliten man egentligen är.. helt galet..

Haft en rent ut sagt helvetes dag idag på jobbet.. kocken har nämligen sagt upp sig på omedelbar verkan och kommer inte komma tillbaka, vilket betyder att ja får stå i köket hela dagen imorn, just nu massa svordomar över honom kan ja tala om.. Sen gör de inte bättre till att 90 procent av gästerna idag, är brats, turister och idioter heller... vilka rikspuckon, ja måster verkligen byta jobb, och de är nog väldigt snart.. avsky..

Har vart i rättvik nu över ledigheten, vilket har varit nice o komma härifrån, men som vanligt går de massa pengar.. :P men menl, de är de värt iaf... ja har haft de nice, även om ja är himla känslig just nu och gråter över minsta lilla, men men de är väl så.. gör väl inte bättre till att hjärtat har börjat slå ett extra slag igen, så de blir man ju oxå helt slut av, vet att man egentligen borde lyssna på kroppen, när man vet att den vill säga ifrån, att nu är de dags och vara ledig, men samtidigt, bara två o en halv vecka kvar så har ja ju en ledig helg :) så de får gå..

Umgicks me svärmor o L nästan hela dagen igår, de var trevligt, första gången som man har umgåts sådär.. kul o komma lite närme.. :)

Jadu, nu är de dags för vila om ja ska orka hela dagen imorn.. hittar någon ett jobb åt mig, så kan ni ju höra av er.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0